Karwei werkt met Google Assistent: zo stel je vragen aan de bouwmarkt

Karwei werkt met Google Assistent: zo stel je vragen aan de bouwmarkt

Google Assistent in de bouwmarkt

Steeds meer bedrijven zien het belang in van de Google Home en Google Assistent en bieden voor hun klanten extra service zoals de inpakassistent van KLM, informatie over de PostNL-bezorging en vele andere Nederlandse bedrijven. Bouwmarkt Karwei kondigt nu ook integratie aan met Google Assistent.

Praat met Karwei

Ben je dus op zoek naar de juiste verlichting? Of benieuwd naar de allerlaatste acties en de openingstijden van de dichtstbijzijnde KARWEI-bouwmarkt? Karwei wil op dit soort vragen antwoord geven met Google Assistent. Hiervoor heeft de bouwmarkt net als de bovengenoemde bedrijven een Actions on Google ontwikkeld. Dat is het ontwikkelaarsplatform voor de Google Assistent.

Om met Karwei in gesprek te gaan, zeg je "Hey Google, praat met Karwei." tegen Google Assistent op je telefoon of Google Home. Wil je een Action stopzetten, zeg dan 'stop'.

Karwei-integratie met Google Home en Google Assistent

"De introductie van Google Home in Nederland en de Nederlandse Google Assistent wareb een mooi startschot om ons te verdiepen in de stemtechnologie en hoe deze innovatie onze klanten kan ondersteunen bij hun klantenreis", vertelt Luca Bade, Digital Marketing manager binnen Karwei. Daarnaast is Karwei volgens Bade steeds op zoek naar nieuwe kanalen en innoverende manieren om onze customer journey uit te breiden.

Momenteel bevindt de KARWEI Voice Assistent zich in een testfase. Als het experiment een succes is, gaat Karwei de integratie verder uitbreiden.

Google Assistent

Google Assistent is een digitale assistent van Google die op je Androidsmartphone geïnstalleerd is. Je kunt de Google Assistent vragen om informatie, opdrachten laten uitvoeren en hulp laten geven bij je dagelijkse taken. Google Assistent werkt dus op Androidsmartphones maar ook op Wear OS-smartwatches, Google Assistent-koptelefoons en de Google Home en Google Home Mini.

Lees meer over:
Google Assistent

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties