JBL Link View is de tweede Smart Display die in de voorverkoop gaat

JBL Link View is de tweede Smart Display die in de voorverkoop gaat

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

JBL Link View 

Deze week ging de Lenovo Smart Display in de verkoop in de Verenigde Staten. Lenovo is daarmee de eerste partner van Google die een dergelijk apparaat in de winkels heeft liggen. Ze krijgen snel gezelschap van een tweede aanbieder van een Smart Display. Vanaf vandaag is de JBL Link View te bestellen via de website van JBL. Wanneer je hem nu bestelt dan zal het apparaat op 3 september verstuurd worden.

Elke Smart Display heeft dezelfde mogelijkheden want ze maken gebruik van Google Assistent. Je kunt vagen stellen over het weer, de tijd, je afspraken en dergelijke. In de keuken kan een Smart Display je helpen bij het koken door recepten voor je op te zoeken. Natuurlijk kun je er ook muziek of afspelen via bijvoorbeeld Spotify en video's bekijken via Netflix of YouTube. Ook kun je je smarthome-apparaten bedienen met je stem via de JBL Link View en Google Assistent. De apparaten kunnen wel onderscheid maken in de specificaties en het design.

JBL Link View

Da JBL Link View heeft een ovale vorm en wanneer hij op een tafel staat helt hij iets achterover. Dat is gedaan om het beeldscherm beter te kunnen zien en de camera goed op de gebruiker te richten. Aan weerszijden van het 8 inch-beeldscherm zitten 10 watt speakers voorzien van wat JBL 'legendary sound' noemt. De speakers zijn voorzien van een digitale versterker die een goede bass en scherpe hoge tonen moet afleveren.

JBL Link View

De camera op de JBL Link View is 5 megapixel groot en kan in combinatie met Google Duo gebruikt worden om videogesprekken te houden in HD. Komen er een paar spetters op de Link View wanneer je hem in de keuken gebruikt? Dan is dat niet erg vanwege de IPX4-rating. Als laatste beschikt deze Smart Display over Privacy Switch waarmee je tijdelijk de microfoon en de camera kunt uitschakelen wanneer je absoluut zeker wil zijn dat niemand je kan horen of zien.

Beschikbaarheid

De JBL Link View is nu nog alleen te koop via de website van JBL. Men verwacht de eerste units op 3 september te gaan verschepen naar degene die hem al besteld heeft. Naar verwachting zullen ze dan ook op andere plaatsen te koop zijn in de Verenigde Staten, de prijs van het apparaat is €215.

Wanneer de JBL Link View naar onze landen zal komen is nog niet bekend. Dat zal afhangen van Google Assistent, deze werkt nu nog alleen op smartphones in het Nederlands maar dat zal ergens voor de kerst gaan veranderen.

Bron: AndroidGuys

Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

De Google Duo-app maakt het mogelijk eenvoudige video- en audiogesprekken te voeren. De app is eenvoudig van opzet en is gemaakt om ook met slechte internetverbindin ..

0 reacties

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk