Innr lanceert slimme plafondlampen vanaf 64,99 euro

Innr lanceert slimme plafondlampen vanaf  64,99 euro

Innr breidt zijn assortiment uit met de Smart Round Ceiling Lamp Comfort. Dat is een slimme plafondlamp die werkt met de draadloze Zigbee-standaard en bediend kan worden via de Google Assistent.

Smart Round Ceiling Lamp Comfort

Het Nederlandse Innr is opgericht in 2012 door Jeroen en Rob (beide ex-managers bij Philips). Het bedrijf wil mooie, praktische en slimme verlichting maken onder het motto ‘Simple and Affordable’. De nieuwste lampen van Innr zijn de Smart Round Ceiling Lamp Comfort en de Smart Round Ceiling Lamp White.

De Smart Round Ceiling Lamp Comfort komt in twee smaken, een plafondlamp met een diameter van 41 cm en eentje met een met een diameter van 30 cm. De plafondlamp kun je koppelen aan een bestaande Zigbee Bridge en vervolgens kan je in de app kiezen voor warm wit licht voor extra sfeer of koeler wit licht voor meer concentratie. De wittint, van warm tot koel wit licht, is zelf in te stellen, maar Innr heeft ook diverse licht opties klaargezet in de app. Zo kun je de lampen laten reageren op het begin en het einde van jouw werkdag, maar ook bijvoorbeeld op de tijd dat jij wakker wordt of gaat slapen.

Volgens Innr is deze lamp perfect voor werken op een thuiswerkplek of studeren aan de eetkamertafel: “Je het gevoel van “thuiskomen na een lange dag werken.”

Innr lanceert slimme plafondlampen vanaf  64,99 euro
Verlichting voor extra concentratie of meer sfeer

De Round Ceiling Lamp Comfort heeft een metalen behuizing met een diameter van 41 cm en een diepte van 7,2 cm. De plafondlamp heeft een helderheid van 2500 lumen en een wittint van warm (2200K) tot koel wit licht (5000K). De kleinere Smart Round Ceiling Lamp White heeft een diameter van 30 cm, is 5,2 cm diep en heeft een helderheid van 1200 lumen en een wittint van 2700K (warmwit licht).

Beide lampen zijn makkelijk draadloos te bedienen met de app, zelfs als je niet thuis bent. Dit kan via een stemopdracht met de Google Assistent of Amazons Alexa De lampen zijn compatible met de Philips Hue-bridge en andere smarthomesystemen zoals Samsung SmartThings, een Homey of een Amazon Echo. De wittint, van warm tot koel wit licht, is zelf in te stellen, maar Innr heeft ook diverse licht opties klaargezet in de app. Zo kun je de lampen laten reageren op het begin en het einde van jouw werkdag, maar ook bijvoorbeeld op de tijd dat jij wakker wordt of gaat slapen.

Smart Round Ceiling Lamp kopen

De Smart Round Ceiling Lamp Comfort krijgt een adviesprijs van 99 euro en de kleinere variant kost 65 euro en is ook al verkrijgbaar via de website.

  • Smart Round Ceiling Lamp Comfort 41 cm - 99,99 euro
  • Smart Round Ceiling Lamp White 30 cm - 64,99 euro
Innr lanceert slimme plafondlampen vanaf  64,99 euro
Lees meer over:
Smart lampen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer