Huawei brengt slimme, elektrische Lebooo-tandenborstel naar Nederland

Huawei brengt slimme, elektrische Lebooo-tandenborstel naar Nederland

Huawei Lebooo Smart Sonic Toothbrush

Huawei heeft in een online briefing waar Androidworld aan deelnam bekend gemaakt dat het zijn HiLink-smarthomeproducten wil uitbrengen in Nederland. Het bedrijf lanceert zijn Smart Sonic Toothbrush als eerste, en dat is een elektrische tandenborstel die het samen met het bedrijf Lebooo heeft ontwikkeld.

De Lebooo Smart Sonic Toothbrush is een slimme tandenborstel die je kan koppelen aan de HiLink-app. Je kan daar meer informatie opvragen over je poetsgedrag en de app toont een beoordeling met een score ops basis van de kwaliteit van je poetsbeurt. Je krijgt ook op een kaartje te zien welke zones van je mond zijn gereinigd met je laatste poetsbeurt.

90 dagen accuduur

Daarnaast zijn er verschillende modi waarmee je je tanden schoonmaakt: van een normale schoonmaakmodus tot 'whitening' en een massagefunctie. Huawei voorziet ook verschillende soorten van borstels die je op de tandenborstel kan plaatsen, afhankelijk of je al dan niet gevoelige tanden hebt. De borstels hebben een rotatiesnelheid van 38.000 keer per minuut en je kan de tandenborstel 90 dagen tweemaal per dag gebruiken. Vervolgens moet je de 2.800 mAh accu gedurende vijf uur lang opladen. De tandenborstel is ook IPX7-waterbestendig en dat wil zeggen dat je hem maximaal 5 seconden lang kan onderdompelen tot een diepte wat een meter.

[readmore articles="208737"]

Volgens de Chinese techgigant mogen we de komende tijd nog meer van Huawei's smarthomeproducten verwachten, en dat is ook een logische strategie voor het bedrijf. Huawei heeft nog steeds grote uitdagingen met zijn smartphoneverkoop en software door de handelssancties vanuit de Verenigde Staten. Het bedrijf kan meer op veilig spelen door zijn productaanbod te verbreden.

Beschikbaarheid

Huawei heeft bekend gemaakt dat de tandenborstel 64,99 euro zal kosten in Nederland, maar voorlopig blijft het wachten op meer details over de beschikbaarheid. We passen dit artikel aan zodra we meer weten.

Huawei HiLink (Mobile WiFi)
De Huawei HiLink-app is de spil van alle slimme Honor-apparaten en brengt ze met elkaar in verbinding. ..

Meer info

Lees meer over:
Huawei

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer