'Honor brengt Vision smart tv met HarmonyOS in 2020 naar Nederland'

'Honor brengt Vision smart tv met HarmonyOS in 2020 naar Nederland'

Honor Vision smart tv

Androidworld heeft uit bronnen vernomen dat Honor waarschijnlijk in 2020 zijn 'Vision' smart tv in Nederland wil verkopen. Het product zal te koop zijn via de eigen Nederlandse webshop, die recent is gelanceerd. Deze informatie wordt ook bevestigd door Freelance journalist Rens Blom die het nieuws eveneens naar buiten brengt op Twitter. Honor wil de komende maanden nog meer smarthome-producten naar Nederland brengen die beschikbaar zullen zijn in de Nederlandse webshop, dat schreef Androidworld in een eerder artikel.

De Vision-reeks is een nieuwe lijn van smarthome-producten van Honor. Het gaat om slimme televisies, maar ook bijvoorbeeld om slimme schermen die we van het merk mogen verwachten. De Vision-tv is het eerste product uit de reeks en het eerste in Nederland dat met HarmonyOS op de markt komt. Dat is het nieuwe besturingssysteem van Huawei voor Internet of Things (IoT)-apparaten.

Productafbeeldingen van de tv

Specificaties

Honor heeft in augustus zowel de Vision als de Vision Pro gelanceerd. Beide tv's krijgen een 55 inch scherm met een 4K-resolutie van 3840 bij 2160 pixels. De Pro-versie krijgt zes microfoons om videobellen mogelijk te maken, samen met een krachtigere speaker-opstelling. Verder komen de toestellen ook met een pop-up camera die enkel tevoorschijn komt als je hem nodig hebt. Beide apparaten dienen als een hub voor smarthome-producten van Honor.

De Honor Vision zal te koop zijn voor omgerekend 489 euro en voor de Pro-versie zal je omgerekend 615 euro betalen. Wat de officiële Nederlandse prijzen zullen bedragen, is nog niet bekend. Het smartphonemerk OnePlus gaat eveneens in de markt van de slimme televisies stappen. Het bedrijf lanceert binnenkort de OnePlus TV, die overigens wel met Android TV zal werken.

Productafbeeldingen van de tv

Lees meer over:
Honor

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties