HEMA introduceert slimme verlichting en accessoires

HEMA introduceert slimme verlichting en accessoires

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Na onder andere IKEA en Philips brengt nu ook winkelketen HEMA slimme verlichting op de markt. HEMA introduceert verschillende slimme lampen en accessoires. Er zijn onder andere slimme led-spotjes, slimme E14- en E27-lampen. Deze lampen komen in standaard peertjes maar ook in goudkleurige globes. Je koopt deze slimme producten zowel in de webshop als de fysieke HEMA-winkels.

HEMA slimme verlichting

HEMA biedt tevens slimme stekkers en een afstandsbediening. De lampen bedien je met de bijbehorende app. Zonder deze app kan je ze ook met de afstandsbediening aansturen. De prijzen van de lampen variëren van 10 euro tot 17,50 euro. De stekker kost 15 euro en de afstandsbediening 20 euro.

> HEMA Smart-assortiment

> HEMA Smart WIFI stekker

> HEMA Smart WIFI afstandsbediening

> HEMA instructievideo's

HEMA smart led-lamp globe 7W goud

HEMA Smart-app

Deze producten bedien je met de HEMA Smart-app. Met deze app installeer en bedien je de lampen via je telefoon of tablet. Je draait de lamp in de fitting, koppelt de lamp met de app en je bent klaar om de lamp te bedienen. Je kan de verlichting aan- en uitzetten, dimmen, timers instellen, maar ook de kleur van het licht kun je aanpassen. De bediening verloopt via wifi.

Je kunt de verlichting via de app ook vanaf afstand aansturen. Zo zet je de lampen alvast aan als je onderweg van je werk naar huis gaat. Je kan de slimme HEMA-producten ook aan de Home-app koppelen en bedienen via Google Assistent.

Wat vind jij van deze nieuwe slimme verlichting van de HEMA? Be je geïnteresseerd? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Bedankt voor de tip Prism!

HEMA SMART

HEMA SMART

De HEMA Smart-producten bedien je met de HEMA Smart-app. Met deze app installeer en bedien je de lampen via je telefoon of tablet. Je draait ..
Google Home

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk