'Google werkt aan opvolger Nest Hello videodeurbel'

'Google werkt aan opvolger Nest Hello videodeurbel'

De Google Home-app heeft een update gekregen en in deze update zijn aanwijzingen gevonden die duiden op de komst van een nieuwe videodeurbel die de Nest Hello zou moeten opvolgen.

Nieuwe videodeurbel van Google

Versie 2.35 van de Google Home-app bevat een afbeelding van een onbekend product dat sterk doet denken aan een videodeurbel. Het apparaat heeft een langwerpige vorm met een usb c-ingang en twee schroeven bovenin. Gebaseerd op deze kenmerken, kun je ervan uitgaan dat we kijken naar de achterzijde van de opvolger van de Nest Hello, de slimme videodeurbel die Google in 2018 aankondigde. Het apparaat lijkt smaller dan zijn voorganger, terwijl de diagnostische micro-USB-connector is gemoderniseerd.

'Google werkt aan opvolger Nest Hello videodeurbel'

Links: afbeelding in de Home-app Rechts: Nest Hello uit 2018

Het is al bekend dat Google in 2021 een nieuwe serie Nest-beveiligingscamera's gaat aankondigen. Inmiddels staat de Nest Cam Outdoor op status uitverkocht en de Nest Cam IQ Indoor uit 2017 zal vermoedelijk snel volgen. We zagen gisteren ook al een Nest Cam met batterij de revue passeren dus alles signalen wijzen erop dat de beveiligingscamera's eraan zitten te komen. Google lanceerde deze maand ook al de tweede generatie Nest Hub die onder meer met nieuwe functies rond slaapanalyse komt.

Hoop jij dat Google dit jaar de opvolger van de Nest Hello lanceert? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

'Google werkt aan opvolger Nest Hello videodeurbel'
Lees meer over:
Google Nest

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer