Google Nest Mini-speaker gelekt met muurbevestiging en 3,5 mm audiojack

Google Nest Mini-speaker gelekt met muurbevestiging en 3,5 mm audiojack

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Nest Mini

Made By Google is Googles jaarlijkse evenement waar het nieuwe hardware zoals Pixel-telefoons en smarthome voorstelt in tegenstelling tot Google I/O wat vooral om softwareverbeteringen draait. Het lijkt erop dat Google zich klaarmaakt voor een lancering van nieuwe slimme luidsprekers, want de Nest Mini is volgens Mysmartprice zojuist opgedoken bij de Amerikaanse regulator FCC, wat wil zeggen dat hij binnenkort klaar is voor verkoop. Vorig jaar onthulde het bedrijf geen slimme speakers op zijn lanceringsevenement.

Nieuwe smart speakers zullen onder de 'Nest'-naam verschijnen, dat maakte Google enkele maanden geleden bekend aan Androidworld. De publicatie door de FCC, vermeldt dat het ontwerp komt met een muurbevestiging waardoor je het geluid beter kan richten. Verder zal de nieuwe luidspreker wel even groot zijn als de huidige Home Mini.

Gelekt beeld van de FCC

 Verbeterd geluid

Google koos ook voor de toevoeging van een 3,5 mm audio-aansluiting, zoals eerder al bleek uit geruchten, en bedoeling is dat je de speaker zo met een krachtigere luidspreker zal kunnen verbinden net zoals bij de Amazon Echo Input. Op die manier zal je je krachtige, maar domme speaker slim kunnen maken met de Nest Mini. Al zou Google ook plannen hebben om de geluidskwaliteit van zijn kleine luidspreker te verbeteren, en dan vooral de bastonen.

Google Nest Mini-speaker gelekt met muurbevestiging en 3,5 mm audiojack

De Amazon Echo Input werkt enkel met een externe speaker

Het resultaat zullen we mogelijk te zien krijgen op het Made By Google-event, dat volgens een recent gerucht zal doorgaan op 15 oktober. Wat denk jij van Googles ideeën met de Nest Mini? Ben jij geïnteresseerd in een verbeterde versie? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk