Google Nest Hub beschikbaar: hier kun je hem kopen

Google Nest Hub beschikbaar: hier kun je hem kopen

Wat is een Google Nest Hub?

De Google Nest Hub is een smart display die Google in 2018 lanceerde als aanvulling op de bestaande Google Home-producten. Het assortiment bestond toen al uit de Google Home, Google Home Mini en Google Home Max, allemaal slimme speakers met de slimme assistent van Google.

Google Nest Hub

De Google Nest Hub is ook een slimme speaker met Google Assistent maar dan met een 7 inch beeldscherm. Zo kun je niet alleen via spraakopdrachten maar ook via het touchscreen je slimme thermostaat bedienen of YouTube-filmpjes bekijken en videobellen. Google Nest Hub doet het goed in de keuken en helpt je bij het bereiden van de lekkerste gerechten. Vraag naar recepten zoals “Hey Google, hoe maak ik een quiche?” of “Hey Google, wat kan ik maken met bloemkool en mosterd?”. Vervolgens ontvang je stap voor stap instructies tijdens het koken, allemaal spraakgestuurd.

Gebruik je de Google Nest Hub eventjes niet? Dan verandert het apparaat in een mooi fotolijstje. Bovendien kun je je stem gebruiken om foto’s op te vragen die je hebt bewaard in Google Foto’s of je favoriete albums voorbij laten komen in een slideshow. 's Avonds zal het scherm dimmen van de smart display automatisch dimmen als je het apparaat vraagt om de lampen uit te doen.

> Lees alles over de Google Nest Hub in onze review

De Google Nest Hub kan natuurlijk veel meer dan dat. Je kan op de Google Nest Hub muziek afspelen, YouTube-filmpjes bekijken, recepten openen en meer dan 10.000 verschillende slimme apparaten van meer dan 1000 fabrikanten bedienen. Je kan ook op het touchscreen van Hub naar beneden swipen om de lichten te dimmen, TV’s te bedienen en camera’s te beheren, allemaal vanaf één dashboard. En als er iemand aanbelt op je Nest Hello-videodeurbel zie je meteen op het scherm wie er voor de deur staat zodat je kan besluiten om niet open te doen. Daarnaast kan je met één spraakopdracht de Nest Cam in de kinderkamer starten om te kijken of je baby lekker slaapt.

Google Nest Hub kopen

De Google Nest Hub was tot en met mei van 2019 officieel niet in Nederland verkrijgbaar, alhoewel je via een omweg er wel eentje kon bemachtigen. Nu de smart display officieel in Nederland is gelanceerd, en ook Nederlands spreekt, hebben wij een aantal winkels verzameld waar je de Home Hub kunt aanschaffen.

De Google Nest Hub heeft een adviesprijs van 129 euro en is te koop bij de Albert Heijn, Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. De Google Nest Hub is ook natuurlijk verkrijgbaar via de Google Store.

> Google Nest Hub kopen bij de MediaMarkt - zwart of wit

> Google Nest Hub kopen bij Coolblue - zwart of wit

> Google Nest Hub kopen bij Bol.com - zwart of wit

Google Home Hub

Lees meer over:
Google Nest Hub

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer