In de aanbieding: Google Nest Hub, Google Home en Google Home Mini

In de aanbieding: Google Nest Hub, Google Home en Google Home Mini

Aanbieding Google Home en Google Home Mini

De Google Home-smartspeakers kunnen met een eenvoudige stemopdracht elk huishouden verbinden met het internet. Zeg simpelweg “Hey Google” of “Oké Google” om het web te doorzoeken, je agenda te checken, slimme lampen te bedienen, timers en wekkers te zetten en je favoriete muziek en series af te spelen, terwijl je letterlijk je handen vrijhoudt voor andere zaken.

Beide Google Homes kunnen meerdere gebruikers in een huishouden helpen dankzij Voice Match. Verder kun je met je stem smarthome-apparaten bedienen, zoals slimme lampen van Philips Hue of een Nest Thermostat. Je kan met de slimme speaker ook luisteren naar muziek via onder meer YouTube Music en Spotify, content van Netflix en YouTube laten afspelen op TV.

De Google Home kost € 99,- en de Google Home Mini kost € 59,-. Ze zijn vanaf vandaag in de Google Store te koop voor respectievelijk € 79 en € 39.

Google Home en Google Home Mini

Google Home en Google Home Mini

Aanbieding Google Nest Hub

De Google Nest Hub is een smart display die Google in 2018 lanceerde als aanvulling op de Google Home, Google Home Mini en Google Home Max. De Google Nest Hub is ook een slimme speaker met Google Assistent maar dan met een 7 inch beeldscherm. Zo kun je niet alleen via spraakopdrachten maar ook via het touchscreen je slimme thermostaat bedienen of YouTube-filmpjes bekijken en videobellen. Google Nest Hub doet het goed in de keuken en helpt je bij het bereiden van de lekkerste gerechten.

raag naar recepten zoals “Hey Google, hoe maak ik een quiche?” of “Hey Google, wat kan ik maken met bloemkool en mosterd?”. Vervolgens ontvang je stap voor stap instructies tijdens het koken, allemaal spraakgestuurd. Gebruik je de Google Nest Hub eventjes niet? Dan verandert het apparaat in een mooi fotolijstje.

De Google Nest Hub kost € 129,- maar is nu in de Google Store te koop voor € 109.

Google Nest Hub

Lees meer over:
Google Home

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties