DagDeal: Google Home Mini voor €39,95

DagDeal: Google Home Mini voor €39,95

Google Home Mini

De Google Home Mini is de kleine broer of zus van de reguliere Google Home. Deze slimme speaker kun je onder andere spraakopdrachten zodat hij je antwoorden geeft of bepaalde acties voor je uitvoert. Denk aan weers- en verkeersinformatie, tijd, sportuitslagen en nog veel meer. Het kan ook aantekeningen maken en smarthome apparaten bedienen.

Google Home mini zijaanzicht

De Google Home Mini is kleiner van formaat en heeft dus een ook kleinere speaker. Deze zal dus per definitie een iets mindere geluidskwaliteit hebben. Sinds kort kun je je Google Home of Google Home Mini ook verbinden met een andere Bluetooth-speaker, dan heb je dat probleem ook opgelost. Hoewel de Google Assistent nu in het Nederlands beschikbaar is lanceert Google zelf dit product nog niet. Dat komt omdat de assistent alleen nog maar op de smartphone in het Nederlands te gebruiken is. Het zal niet lang duren of de Google Home en de Google Home Mini zijn ook in het Nederlands te gebruiken. De deals-site iBood heeft echter een partij van deze slimme speakers te pakken gekregen en deze kun je vandaag kopen via de site zolang de voorraad strekt

Google Home Mini kopen

Alleen vandaag kun je de Google Home Mini kopen van €59,99 voor €39,95 (+ verzendkosten) bij iBood. Ga snel naar de site om jouw exemplaar aan te schaffen.

Lees meer over:
Deal van de week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties