Google Home Max beschikbaar in de Amerikaanse Play Store

Google Home Max beschikbaar in de Amerikaanse Play Store

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Home Max

De Google Home Max is een slimme speaker met Google Assistant die over een erg goede geluidskwaliteit zou moeten beschikken. Deze speaker bevat Smart Sound, een nieuwe geluidstuner die het geluid aanpast aan jouw omgeving en jouw voorkeuren. De speaker gebruikt machine learning om vast te stellen hoe het geluid het beste zal klinken, bijvoorbeeld wanneer de speaker in de hoek van de kamer staat.

Met Smart Sound wordt het geluid ook aangepast afhankelijk van de situatie. Zo zal het volume automatisch verlaagd worden in de avonduren en zal het geluid harder gaan wanneer de vaatwasser aanstaat. De speaker, die verticaal of horizontaal te plaatsen is, bevat twee 4,5 inch-woofers en heeft een stereo-ingang, naast de mogelijkheid om gebruik te maken van Bluetooth en Chromecast-functionaliteit.

Verder kan de slimme speaker natuurlijk muziek afspelen via Spotify, YouTube Music, Google Play Music of Pandora. Bediening kan via de ingebouwde Chromecast-functie via je smartphone. Muziek streamen kan ook via Bluetooth of afspelen via aux-in.

Google Home Max kopen

Helaas zijn de Google Home, de Google Home Mini en de Home Max alleen aan te schaffen in landen waar Google Assistant officieel beschikbaar is. Zo zijn de eerste twee in de Duitse Play Store of bij de Mediamarkt aan te schaffen, de Google Home Max staat voor 399 dollar in de Amerikaanse Play Store.

Nederlandse en Belgische geïnteresseerden kunnen via de Country Picker een Google Home Max aanschaffen. Via deze site kun je namelijk Google-producten kopen die in andere landen in de Play Store beschikbaar zijn, en deze vervolgens via bekenden of een doorstuurdienst naar Nederland of België laten versturen. Ga je binnenkort op vakantie naar New York City of Los Angeles? In deze steden kun je de speaker in de Made by Google pop-up store kopen.

Via: Google

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk