Je kan straks je Fitbit-stappen en verbrande calorieën op je Google Nest Hub bekijken

Je kan straks je Fitbit-stappen en verbrande calorieën op je Google Nest Hub bekijken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google geeft op een van zijn Nest-supportpagina's uitleg over het laten zien van je bepaalde activiteiten van Google Fit of Fitbit op je Nest Hub-scherm. Dat betekent dus dat je binnenkort het aantal stappen en je verbruikte calorieën van je Fitbit kunt bekijken op je smart display van Google.

Aantal stappen en meer bekijken op de Nest Hub

Op de pagina is te zien dat je je activiteitsstatistieken zoals het aantal stappen en calorieën van Google Fit of Fitbit kunt bekijken op je Nest-scherm. Om dat te bekijken, moet je eerst je fitnessaccount koppelen in de Google Home-app. Het gaat dan om je Google Fit- of je Fitbit-account. Dat lijkt ook een logische zet aangezien Fitbit sinds vorig jaar in handen is van Google. In de stappen zie je hoe je je Google Fit- of je Fitbit-account kunt koppelen, maar vooralsnog werkt dat nog niet aangezien de functie nog niet door Google is uitgerold. Wil je alvast meer weten over de koppeling tussen Fitbit en je Nest Hub-scherm? Bekijk dan het volledige artikel op AWSmart.

Hoe dan ook lijkt het erop dat de aankondiging van deze verregaande integratie aanstaande is. Wellicht gaat Google volgende week tijdens Google I/O 2022 op 11 mei en 12 mei meer hierover vertellen want we verwachten daar ook een nieuwe Nest Hub met afneembaar scherm te zien. We hopen tijdens dit ontwikkelaarsevenement ook meer te weten te komen over de Pixel Watch, Googles eerste smartwatch. Geruchten wijzen er namelijk op dat je deze Pixel Watch ook kunt koppelen via de Fitbit-app.

Laat ons weten in de reacties onder dit artikel als je het wel ziet zitten bent in het zien van je Fitbit- of Google Fit-gegevens op je smart display.

Google Home

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk