Arlo lanceert draadloze videodeurbel met sirene

Arlo lanceert draadloze videodeurbel met sirene

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Arlo heeft een videodeurbel gelanceerd die beschikt over een grote kijkhoek en een sirene. De videodeurbel is te bestellen voor 199 euro.

Arlo Essantial Wire-free Video Doorbell

Fabrikant Arlo introduceert een draadloze videodeurbel waarmee je je voordeur kunt beveiligen tegen ongewenste bezoekers. De videobel heeft een breed gezichtsveld van 180 graden waardoor er een groot oppervlakte gefilmd kan worden. De hoogte-breedteverhouding is 1:1. De videodeurbel neemt 1080p-video op en ondersteunt HDR en een nachtbeeldmodus. Met de laatste functie kun je in het donker vriend van vijand onderscheiden, waardoor je ook in de late uurtjes met een gerust hart de deur kunt openen.

Arlo lanceert draadloze videodeurbel met sirene

Aanbellen met een videogesprek

De draadloze videodeurbel is volgens Arlo de enige in zijn soort die rechtstreeks videogesprekken voert via je mobiele telefoon wanneer wordt aangebeld. Je ziet dus meteen wie er aanbelt zodat je kunt aangeven dat je er aan komt of niet thuis bent. Je kan ook met een vooraf opgenomen bericht antwoorden als je niet direct kunt reageren. Bezoekers kunnen daarnaast een voicemail achterlaten als je niet thuis bent die op een later tijdstip kan worden afgeluisterd.

Net als Arlo’s beveiligingscamera’s voor buiten krijgen de gebruikers een melding wanneer de deurbel een beweging waarneemt en kan een live videofeed worden gestart om te zien wat er precies de aanleiding vormde.

Videobeelden in de cloud

Je kan met deze draadloze videodeurbel gebruik maken van Arlo's SMART-abonneedienst. Er zijn twee smaakjes, waarvan de goedkoopste 2,79 euro per maand kost. Met een abonnement heb je onder andere toegang tot 30-dagen cloudopslag, uitgebreidere meldingen en vervanging bij diefstal. De beelden kunnen tevens lokaal op een SD-kaart worden opgeslagen.

Arlo lanceert draadloze videodeurbel met sirene

Sirene

De Arlo Essential Video Doorbell is volgens Arlo ook de enige videodeurbel met een ingebouwde sirene. Deze sirene wordt automatisch geactiveerd als er een beweging wordt gedetecteerd, of op afstand via jouw smartphone. De sirene is bedoeld om ongewenst bezoek af te schrikken.

De camera van de deurbel kun je ook instellen om je te waarschuwen als ze het geluid van jouw brandalarm waarneemt terwijl jij afwezig bent. In de app kun je met 'Bel een vriend' een contactpersoon instellen voor noodgevallen zodat je snel voor hulp kan bellen.

Installatie

De Arlo Essential Video Doorbell kun je zelf installeren met behulp van de oplaadbare batterij. Je kan de deurbel ook door een vakman bedraad aan de meterkast laten verbinden voor continue stroomtoevoer - zonder dat daarvoor een transformator benodigd is.

De Arlo Essential Video Doorbell werkt met Google Assistant, Amazon Alexa en SmartThings. Je kan dus de beelden streamen op een Google Nest Hub. Verder zijn er instelbare activiteitszones, mensen-, dieren- en voertuigendetectie, pakketdetectie en meer. Met de functie pakketdetectie ontvang je meldingen specifiek zodra de deurbel een pakketje waarneemt.

Gerelateerde artikelen

Arlo Essantial Wire-free Video Doorbell kopen

De Arlo Essantial Wire-free Video Doorbell is voor 199 euro vanaf 4 januari in de voorverkoop verkrijgbaar. De videodeurbel is vervolgens op 2 februari via Amazon en bij andere Arlo-resellers beschikbaar.

Arlo is een fabrikant van smarthome-producten en een daarbij behorende cloud-infrastructuur. Arlo verkoopt momenteel in diverse categorieën slimme apparaten, waaronder draadloze smart-Wi-Fi en LTE-camera's, audiodeurbellen, geavanceerde babyfoons en slimme beveiligingslampen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk