Dit is de Archos Hello 5 Home Assistant en je kan hem al bestellen

Dit is de Archos Hello 5 Home Assistant en je kan hem al bestellen
Archos hoort bij een van de eerste bedrijven die met een eigen versie van de Smart Display van Google gaan komen. Deze Smart Display heet de Archos Hello en zal niet in twee maar in drie varianten uitkomen.

Hello is it me..

De Smart Display was tijdens de CES in Las Vegas het begin dit jaar aangekondigd door Google. Het bedrijf zou in eerste instantie deze slimme speaker voorzien van een beeldscherm met een aantal merken zoals Lenovo en LG op de markt gaan brengen. De versie van Lenovo hebben we enige tijd geleden al kunnen testen maar ook Archos heeft zich op deze productcategorie gestort. In februari lanceerden ze twee uitvoeringen van de Archos Hello, een  7 inch-versie en een 8,4 inch-versie. Geheel onverwachts is daar nog een uitvoering bijgekomen.

[readmore articles="194446"]

Archos Hello 7

De versie van Archos heet Hello en dat is toepasselijk voor een apparaat waar je tegenaan moet praten. In Barcelona hebben we al een niet-werkende proefversie gezien van de 7- en 10 inch versie. Wanneer we de beelden van begin dit jaar met de beelden van nu vergelijken zijn daar wel wat zaken aan veranderd. De grootste verandering zien we bij de versie met het 10 inch scherm. De achterzijde is daar anders vormgegeven en we zien daar geen standaard meer om hem verticaal neer te zetten. Het model met het 7 inch scherm (afbeelding hierboven) is het enige dat verticaal neergezet kan worden. Dat is alleen 'belangrijk' wanneer je via Google Duo met iemand praat en die zijn smartphone in  de portret-stand houdt.

Archos Hello 10

Er is nog een tweede opvallend feit te melden betreffende deze serie en dat is de introductie van een extra model. De Archos Hello Home Assistant hebben we nog niet eerder gezien. Dit apparaat heeft een klein 5 inch scherm en een anderen vormgeving dan het 7 inch en het 10 inch model. Door zijn ronde vormen doet het meer aan een wekkerradio denken, dan aan een model dat je in de huiskamer zet.

Archos Hello 5

De werking dan de Archos Hello Home Assistant is gelijk aan die van de Lenovo Smart Display. Wat betreft de hardware is er wel het een en ander verschillend. De drie modellen van Archos hebben een accu waardoor je deze op een plek kan zetten waar geen stroompunt is, daarnaast kun je ook een SD-kaart kwijt in het apparaat.

[readmore articles="194446"]

Vertraagd

Een van de leveranciers meldt ons dat de modellen van Archos vertraagd zijn in de productie en dus later uitgeleverd zullen worden aan de winkels. De Archos Hello in de 5 inch uitvoering zal half november te koop zijn, de 7 inch versie de eerste helft oktober en de 10 inch versie van de Archos Hello Home Assistant zal de tweede helft van de maand oktober in huis zijn. De verkoopprijzen zijn respectievelijk €149,99, €179,99 en €229,00.

Lees meer over:
Archos

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties