Amazon Blink draadloze videodeurbel kost 59,99 euro in Nederland

Amazon Blink draadloze videodeurbel kost 59,99 euro in Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Amazon heeft een nieuwe videodeurbel uitgebracht onder de Blink-merknaam. Het gaat om een draadloos exemplaar met een extra lange accuduur, maar je kan hem eventueel ook bedraad aansluiten. Hij is vanaf 59,99 euro te koop.

Blink Video Doorbell

In 2017 werd Blink, een fabrikant van smimme camera's, een onderdeel van Amazon. In Nederland bracht Blink onder meer de Blink Mini-camera op de markt, maar nu komt er ook een videodeurbel aan. De Blink Video Doorbell werkt draadloos en kan tot twee jaar lang verder met zijn AA-batterijen. Al kan je deze deurbel ook bedraad aansluiten om een deurbelgeluid door je huis te laten weerklinken.

De Video Doorbell van Blink neemt beelden in een 1080p-resolutie, en dat werkt zowel 's nachts als overdag. Wanneer er beweging is gedetecteerd ontvang je op je telefoon een melding in de Blink-app. Als er iemand aan de deur staat, kan je via die app op je telefoon - en de speaker en microfoon in de deurbel - een praatje slaan.

Amazon Blink draadloze videodeurbel kost 59,99 euro in Nederland

De beelden die je videodeurbel maakt kan je 30 dagen in de cloud bewaren dankzij een Blink-abonnement. Je betaal daarvoor 3 euro per maand of 30 euro per jaar. Een alternatief is om ze lokaal te bewaren met de Blink Sync Module 2, en dan worden je beelden automatisch lokaal opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Prijzen en beschikbaarheid

De Blink Video Doorbell kost 59,99 euro, maar het is nog niet bekend wanneer hij te verkrijgen is. Je dient je via de Amazon-site aan te melden voor updates over de beschikbaarheid. De Blink Sync Module 2 zal in 2022 uitkomen en kost 34,99 euro.

Recent onderzochten we in een AW Poll de populariteit van videodeurbellen, en daaruit blijkt dat heel wat mensen zo'n product in huis willen halen. Denk jij dat de Blink Video Doorbell een goede keuze is gezien z'n lage prijskaartje, of heb je twijfels? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Amazon Blink draadloze videodeurbel kost 59,99 euro in Nederland

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk