Acer Halo Smart Speaker videoreview

Fabrikant Acer heeft onlangs zijn Halo Smart Speaker aangekondigd. Deze slimme speaker komt met de Google Assistent, maar ook RGB- en LED-verlichting. Onze videoredacteur Paulien heeft de slimme speaker getest en je vindt haar mening erover in deze videoreview.

RGB- en LED-verlichting

In de voet is RGB-verlichting verwerkt die reageert op je muziek. Hiervoor kan de muziekmodus worden gebruikt. De speaker komt ook met een nachtlichtmodus die warm is maar niet al te helder. De LED-verlichting in de behuizing kan ook gepersonaliseerd worden via de bijbehorende app. Je kan de graphics of verlichting naar wens aanpassen. Vervolgens zullen beide bewegen op het ritme van de muziek.

De slimme speaker heeft verder DTS Sound en twee microfoons met far-field-technologie. Het tweetal kan onderscheid maken tussen omgevingsgeluid en je stem, zodat ze direct kunnen reageren op je opdrachten. Met de 360°-audioprojectie kun je daarnaast de hele kamer vullen met muziek.

De speaker beschikt verder over ondersteuning voor WiFi 5-connectiviteit (802.11 AC) en Bluetooth 5.0. Met de laatste functie zou je meerdere apparaten kunnen verbinden en tot 120 meter van de speaker kunnen bewegen. Als je wilt dat de Google Assistent niet naar je luistert, schakel je de microfoon uit met behulp van de schakelaar op de bovenkant van de luidspreker. Daar vind je ook de mediatoetsen voor het pauzeren/afspelen van muziek of het aanpassen van het volume.

Acer Halo Smart Speaker kopen

De Acer Halo Smart Speaker kost 129 euro en koop je onder andere via Informatique.

Acer Halo Smart Speaker videoreview

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

Lees meer over:
Acer Smart speaker

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties