5 apparaten waarmee je je huis snel slim maakt

5 apparaten waarmee je je huis snel slim maakt

Als je aan smarthome denkt, dan denk je misschien aan een hypermodern huis waarin werkelijk alles automatisch gaat. Even in je handen klappen en het licht gaat uit en je zegt wat tegen de televisie en die floept aan, terwijl een robot een cocktail voor je in elkaar schudt. Toch hoeft het allemaal echt niet zo ‘huis van de toekomst’ te zijn. Met deze vijf apparaten mag jij je huis al een smarthome noemen.

1. Slimme deurbel

Er zijn meerdere slimme deurbellen op de markt: bedraad en onbedraad. Het voordeel van een bedrade deurbel is dat hij bijvoorbeeld het geluid kan blijven maken van je bestaande deurbel. Echter is het voordeel van een onbedraad exemplaar weer dat hij bijvoorbeeld in het spionnetje van je deur kan zonder dat je draden hebt die in de weg hangen.

Een slimme deurbel is niet alleen een deurbel, maar ook meteen een camera en biedt ook vaak een tweewegscommunicatiesysteem. Hierdoor kun je een gesprek voeren met de persoon die voor de deur staat, die je ook nog eens kunt zien. Voorbeelden van slimme deurbellen zijn Google Nest en Ring Doorbell.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer