Teufel Real Blue TWS 2 video: draadloze oordopjes met noise cancelling

Teufel Real Blue TWS 2 video: draadloze oordopjes met noise cancelling

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

De draadloze oordopjes uit de Real Blue TWS 2-reeks combineren volgens Teufel een lange accuduur en krachtig geluid, touchbediening en active noise cancelling (ANC). In de video laat Dimitry zien wat deze oordopjes allemaal in huis hebben.

Teufel Real Blue TWS 2 in vogelvlucht

De Teufel Real Blue TWS 2 zijn draadloze oordopjes met digitale hybride active noise cancelling. Gebruikers kunnen met een druk op een knop de transparantiemodus activeren om het omgevingsgeluid duidelijk te horen zonder de oordopjes te hoeven verwijderen. De oordopjes zijn spatwaterdicht volgens IPX3, en dus bestand tegen lichte regen en zweet tijdens het fitnessen. Er is ook een handsfree-functie voor draadloos bellen via onder meer Microsoft Teams, Skype en Zoom.

De Teufel Real Blue TWS 2 ondersteunen spraakbediening via Google Assistent of Siri, en bieden (als ze volledig zijn opgeladen) ongeveer zes uur luisterplezier als de functie voor ruisonderdrukking is geactiveerd. Zonder ANC bedraagt de speelduur acht uur. De oplaadcase kan de in-ears twee keer volledig opladen.

Teufel Real Blue TWS 2 video

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

Teufel Real Blue TWS 2 kopen
Teufel Real Blue TWS 2 kopen
Teufel Real Blue TWS 2 kopen

Teufel Real Blue TWS 2 kopen

Luister onderweg naar je favoriete songs, houd duidelijk verstaanbare videocalls of geniet van het beste geluid tijdens je workout training. Met de nieuwe REAL BLUE TWS 2 gaan de best beschikbare geluidstechnologieën rechtstreeks je oor in en dat in een klein, compact formaat.

€ 149,98

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk