8 Slimme Moto Actions op je Motorola-telefoon die je moet kennen

8 Slimme Moto Actions op je Motorola-telefoon die je moet kennen

Stella Meulemans

door Stella Meulemans

Laatst geüpdatet

Motorola maakt het mogelijk om je telefoon helemaal te personaliseren. De Moto-app op deze telefoons beschikt over verschillende opties om je telefoon in te stellen naar je eigen wensen. In deze video tonen we met de Moto G31 wat je zo al kan doen.

Stijlen en achtergronden

Als aller eerste kan je je Motorola wat opvrolijken door een leuke achtergrond in te stellen. De telefoon zelf heeft wat templates waaruit je kan kiezen, maar je kan ook een eigen foto kiezen uit je galerij.

De stijl van je telefoon kan je ook aanpassen. Dit gaat dan over het lettertype, welke vorm je apps hebben, hoe je scherm ingedeeld is enzovoort. Ook hier kan je kiezen uit bestaande thema's of je kan er zelf een samenstellen.

Gerelateerde artikelen

Acht gebaren om te gebruiken

In de Moto-app kan je acht gebaren instellen die het sneller en makkelijker maken om sommige functies van je telefoon te gebruiken. Dit zijn ze allemaal:

1. Snel vastleggen

Als je twee keer snel draait met je pols kan je de camera openen 'in een hand omdraai', letterlijk dus. Op die manier kan je je camera op elk gewenst moment openen zonder te moeten zoeken naar de applicatie.

2. Aan/uit-aanraking

Snel op zoek naar een app? Dubbeltik op de aan/uit-knop en er verschijnt een paneel met snelkoppelingen. Je kan zelf aanpassen welke apps in het paneel zitten.

3. Snelle zaklamp

Het is donker en je hoort iets... snel zaklamp aanzetten! Schud twee keer met de telefoon en de zaklamp gaat aan. Vele sneller dan de functie handmatig aan te zetten.

4. Screenshot met 3 vingers

Een screenshot maken kan tien keer makkelijker dan met de aan/uit-knop en geluidsknop. Je moet simpelweg gewoon met 3 vingers tegelijk op je scherm drukken en ziezo klaar.

5. Optillen om te ontgrendelen

Geen zin om altijd die code in te typen om je telefoon te ontgrendelen? Schakel gezichtsherkenning in en daarna hoef je alleen nog maar je toestel op te tillen en ernaar te kijken om het te ontgrendelen.

6. Omdraaien voor Niet storen

Als de meldingen je even te veel worden kan je ze heel simpel en snel afzetten. Als je je telefoon omdraait schakelt hij vanzelf Niet storen in.

7. Optillen om te dempen

Als je je beltoon wilt dempen bij een inkomend belletje moet je gewoon je toestel optillen. Na deze beweging zal je beltoon veranderen naar alleen trillen.

8. Vegen om te splitsen

De laatste, maar misschien ook wel de handigste. Veeg heen en weer op je scherm om het te splitsen. Nu kan je 2 apps tegelijkertijd gebruiken.

In de video kan je bekijken hoe je elk gebaar exact moet uitvoeren. Welke van de gebaren of Moto Actions gebruik jij het meeste? Laat het ons weten in de reacties onder het artikel.

Tips & trucs

Verder vind je in de Moto-app nog verschillende tips en trucjes om op een snelle manier je telefoon te leren kennen. Zo hoef je zelf niet alles uit te zoeken. Je vindt er onder andere een rondleiding en alle basisinformatie van Moto. Daarnaast kan je ook nog je display aanpassen en vind je ook tools en instellingen voor beter entertainment.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Motorola? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk