Samsung Galaxy Watch 4 Classic review: de eerste smartwatch met Wear OS 3

Samsung Galaxy Watch 4 Classic review: de eerste smartwatch met Wear OS 3

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Samsung Galaxy Watch 4 Classic is samen met de Samsung Galaxy Watch 4 in augustus van 2021 aangekondigd en beide smartwatches moeten het nieuwe Wear OS 3 naar een groter publiek brengen. Ik heb de Galaxy Watch 4 Classic mogen testen en je leest hier alles over de nieuwe smartwatch van Samsung.

Samsung Galaxy Watch 4 en Samsung Galaxy Watch 4 Classic

De nieuwe Galaxy Watch 4-serie bestaat uit twee horloges, een reguliere variant en een Classic-uitvoering. Beide zijn verschillend in uiterlijk en specificaties en er kan gecombineerd worden met verschillende bandjes. Zo wil Samsung voor iedere smaak een uitvoering bieden.

De Galaxy Watch 4 heeft een moderner en sportiever uiterlijk, de Watch 4 Classic heeft een klassiek en tijdloos design. De laatste heeft ook een draairing rondom het scherm waarmee je makkelijk door je apps, berichten en gezondheidsgegevens scrolt, De horlogekast van de Galaxy Watch 4 is daarnaast wat kleiner en gemaakt van aluminium in plaats van roestvrij stijl. Daardoor is de Watch 4 ook iets lichter dan de Classic.

Overige kenmerken zijn gelijk aan elkaar, behalve de adviesprijs. In de tabel hieronder kun je alle specificaties naast elkaar bekijken. Voor deze review heb ik een aantal weken de Classic-uitvoering (42mm) in de kleur zwart gebruikt.

De Samsung Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic

De Samsung Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic

Specificaties

Samsung Galaxy Watch 4 Samsung Galaxy Watch 4 Classic
Behuizing: Aluminium Roestvrij staal
Afmetingen en gewicht: 44mm: 44.4 x 43.3 x 9.8 mm, 30.3 gram / 40mm: 40.4 x 39.3 x 9.8 mm, 25.9 gram 46mm: 45.5 x 45.5 x 11.0 mm, 52 gram / 42mm: 41.5 x 41.5 x 11.2 mm, 46.5 gram
Scherm: 44mm: 1.4 inch (34.6mm) 450x450 Super AMOLED, Full Color Always On Display, Corning Gorilla Glass with DX+ / 40mm: 1.2 inch (30.4mm) 396x396 Super AMOLED, Full Color Always On Display, Corning Gorilla Glass with DX+ 46mm: 1.4 inch (34.6mm) 450x450 Super AMOLED, Full Color Always On Display, Corning Gorilla Glass with DX / 42mm: 1.2 inch (30.4mm) 396x396 Super AMOLED, Full Color Always ON Display, Corning Gorilla Glass with DX
Processor: Exynos W920 Dual Core 1.18GHz Exynos W920 Dual Core 1.18GHz
Werkgeheugen: 1.5 GB 1.5 GB
Opslaggeheugen: 16 GB 16 GB
Batterij 44/46 mm: 361 mAh 361 mAh
Batterij 40/42 mm: 247 mAh 247 mAh
Platform One UI Watch 3 One UI Watch 3
Duurzaamheid: 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Sensoren: BIA Sensor, Compass, Photo Plethysmography HRM, Electrocardiogram (ECG), Accelerometer (up to 32 G), Gyro, Barometer, Ambient Light BIA Sensor, Compass, Photo Plethysmography HRM, Electrocardiogram (ECG), Accelerometer (up to 32 G), Gyro, Barometer, Ambient Light
Kleuren: 44mm: Black, Green, Silver / 40mm: Black, Pink Gold, Silver 46mm: Black, Silver / 42mm: Black, Silver
Adviesprijs: Vanaf 269 euro Vanaf 369 euro
Samsung Galaxy Watch 4 Classic review: de eerste smartwatch met Wear OS 3

Samsung Galaxy Watch 4

Wat zit er (niet) in de doos

 • Handleiding
 • Usb-a-kabel
 • Horlogebandje

Sportactiviteiten en gezondheidsgegevens

De Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic beschikken over ontzettend veel tools om je gezondheid te monitoren. Dat gebeurt hoofdzakelijk dia Samsungs nieuwe One UI Watch-interface die gebaseerd is op Googles Wear OS 3. Hieronder vind je in het kort de vernieuwingen van de Watch 4-serie:

 • Gezondheids- en sportcoach
 • Nieuw Google-platform en ruimer app-ecosysteem
 • Verbeterde hardware

Om de Galaxy Watch 4 Classic te gebruiken, moet je hem koppelen aan je smartphone en dat gaat gelukkig erg snel. Daarnaast heb je, om het uiterste uit de smartwatch te halen, ook drie apps nodig. Ik neem ze alle drie hieronder met je door. Zo weet je welke apps je moet installeren en wat je er precies mee kunt in combinatie met het horloge. Deze apps werken op zowel de Galaxy Watch 4 als de Galaxy Watch 4 Classic.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic review: de eerste smartwatch met Wear OS 3

Samsung Galaxy Watch 4 verbinden met je telefoon

De Galaxy Watch 4 Classic is ontzettend eenvoudig te verbinden met je smartphone. Je downloadt de Galaxy Wearable-app en zet vervolgens de smartwatch aan door op de bovenste powerknop te drukken. Je telefoon herkent het horloge meteen maar je kan in de app ook op Nieuw apparaat toevoegen tikken als je al een Galaxy Watch hebt (gehad). De app is overigens wel een heel belangrijk onderdeel van de Galaxy Watch 4, niet alleen om de smartwatch te koppelen maar ook om meer te weten te komen over het horloge zelf. Er zit namelijk een uitgebreide gebruiksaanwijzing in samen met een serie tips.

 • Let op, de Samsung Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 Classic kunnen niet gekoppeld worden met tablets en werken niet met iPhones 
Beginscherm Galaxy Wearable-app

Beginscherm Galaxy Wearable-app

Daarnaast vind je er de wijzerplaten en alle instellingen voor de Watch 4, en die zijn toch makkelijker op je telefoon in te stellen dan op de smartwatch. Verder kan je er Wear OS-apps downloaden (vanuit de Play Store), apps en tegels opnieuw indelen en het Quick Panel aanpassen. Ten slotte is er een zoek mijn horloge-functie de Watch 4 laat trillen en geluid maken als je hem kwijt bent. Is 'ie gestolen of ben je hem kwijtgeraakt. Dan kan je het horloge vanuit de app vergrendelen of resetten. Neem dus de tijd om de Galaxy Wearable-app door te nemen, daar heb je later veel gemak van.

Wijzerplaten in de Galaxy Wearable-app

Wijzerplaten in de Galaxy Wearable-app

Galaxy Wearable (Samsung Gear)

Galaxy Wearable (Samsung Gear)

Met de Galaxy Wearable-app verbindt je je Galaxy-smartwatch of bluetoothoordopjes met je telefoon. Je kan met de app ook functies en apps op je Galaxy-wearable, die ..

Activiteiten en gezondheidsgegevens registreren en analyseren

Naast de Wearable-app levert Samsung ook Samsung Health mee. Dat is de app die alle informatie over je gezondheid en je trainingen bijhoudt. Je kan deze data overigens in de cloud opslaan of op je smartphone. De app is erg overzichtelijk ingedeeld met een mooi totaaloverzicht op het startscherm. Hier vind je alles over je hartslag, je stressniveau, je stappen, je slaap, je trainingen en meer terug. Als je op een kaart tikt, ga je naar de details ervan. Het tabblad Together bevat leuke uitdagingen die je met desgewenst met vrienden kunt gaan doen. Dan is er nog het tabblad Fitness met verschillende programma's op het gebied van fitness en mindfulness die je gratis kunt volgen.

Sportactiviteit selecteren op de Galaxy Watch 4 Classic

Sportactiviteit selecteren op de Galaxy Watch 4 Classic

De stress- en slaapgegevens die de Watch 4 voor je bijhoudt komen grotendeels overeen met de gegevens van mijn Garmin Fenix 6S Pro en op het gebied van slaap zijn de registraties zelfs beter (aantal minuten wakker). Voor accurate hartslaggegevens vertrouw ik toch op mijn Garmin-sporthorloge en dat geldt ook voor de routes die via GPS worden vastgelegd.

Geavanceerde cijfers over hardlopen

Geavanceerde cijfers over hardlopen

De app bevat verder badges om je te motiveren, persoonlijke records, en een handig weekoverzicht met analyses. Je kan trainingen voorzien van foto's en ze vervolgens delen op social. Opvallend is ook dat Samsung gedetailleerde cijfers over je hardlooptrainingen laat zien zoals verticale oscillatie, grondcontacttijd en cadans. Daarnaast zijn er bij elke training de hartslagzones, en details zoals het aantal verbrande calorieën en maximale hartslag en tempo te zien.

Drie onderdelen in de Samsung Health-app

Er is trouwens een ruime keuze in het aantal workouts dat je kunt vastleggen met de Watch 4 en de Health-app. Je kan uiteraard wandelen, fietsen, hardlopen en zwemmen selecteren maar ook benchpress, paardrijden, zeilen, of badminton. Drie van de sporten voeg je als favoriet toe zodat je ze snel vanaf het scherm van de Watch 4 kunt starten. Daarnaast kan de Watch 4 automatische activiteiten herkennen en vastleggen. Dat doet het horloge erg accuraat. Samsung Health is wat mij betreft een van de betere gezondheidsapps van smartphonefabrikanten die ik tot nu toe getest heb. Je kan daarnaast ook Google Fit gebruiken om je gezondheid te monitoren.

Hartslagzone tijdens het hardlopen

Hartslagzone tijdens het hardlopen

Samsung Health

Samsung Health

Samsung Health, de gezondheids-app van Samsung, houdt precies bij hoeveel stappen jij gezet hebt op een dag, maar is nog veel uitgebreider dan dat. Er kan allerlei d ..

Gezondheidsgegevens meten: ECG- en bloeddrukmeting

Samsung heeft tevens ECG- en bloeddrukmeting aan de smartwatches toegevoegd, een functie die we kennen van de Galaxy Watch Active en de Galaxy Watch 3. ECG (elektrocardiogram) stelt je in staat om het ritme van je hart te monitoren om zo vroegtijdig hartkwalen bij gebruikers te ontdekken. Uiteraard kun je deze functie op de smartwatches niet vergelijken met de apparatuur die hiervoor gebruikt wordt in ziekenhuizen, maar het kan je wel een indicatie geven. Voor het gebruik van deze metingen heb je de derde en laatste app nodig, Samsung Health Monitor. Deze kun je downloaden in de Galaxy Store. Het instellen van de functie verloopt via deze stappen.

Gerelateerde artikelen

 ECG-meting in de Samsung Health Monitor-app

 ECG-meting in de Samsung Health Monitor-app

Gezondheidsgegevens meten: bloeddruk, lichaamssamenstelling en meer

De Galaxy Watch 4 heeft een BioActive Sensor aan boord, een 3-in-1-sensor die naast je bloeddruk en hartslag ook het zuurstofgehalte in je bloed (SpO₂) meet. Al deze metingen behalve de bloeddrukmeting kun je eenvoudig vanaf het horloge starten en lijken overeen te komen met de werkelijkheid. Voor een bloeddrukmeting moet je eerst het horloge kalibreren met een losse bloeddrukmeter.

De nieuwe Body Composition-tool laat daarnaast in een oogopslag zien hoe het met je je spiermassa en vetpercentage zit. Deze gegevens meet je via de tegel Lichaamssamenstelling en kun je daar ook bekijken. Je vindt de info ook in de Health-app terug. Om een meting te starten, geef je je gewicht in, en raak je met je middel- en ringvinger de knoppen aan de zijkant aan. Ook hier wijken de gegevens niet veel af van de metingen die mijn Eufy-weegschaal vastlegt.

Metingen via een horloge zoals bloeddruk, ECG en de metingen die ik hier heb beschreven zijn interessant om eens te bekijken, maar moet je voornamelijk met een korreltje zout nemen. Een smartwatch is nog altijd geen medische instrument.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic review: de eerste smartwatch met Wear OS 3

Privacy gezondheidsgegevens

Al die gezondheidsgegevens die de Galaxy Watch 4 voor je bijhoudt in de Health-app worden volgens dit privacybeleid gedeeld met Samsung. Dus je hartslag, vetpercentage, menstruatie, slaap enzovoorts. Ook informatie van apps en apparaten zoals bloedsuikermeters en fietssensoren die je koppelt met Samsung Health, wordt gedeeld met Samsung.

Samsung kan deze gegevens gebruiken om hun producten en Samsung Health te verbeteren, maar ook om acties en aanbiedingen aan te bieden. De gegevens kunnen ook gedeeld worden met bijvoorbeeld zakenpartners en serviceproviders. De verwerking van de persoonsgegevens verloopt volgens GDPR- en AVG-wetgeving. Volgens The Verge wordt de data versleuteld via end-to-end-encryptie, en dat Samsung er alleen toegang toe heeft als je ervoor kiest om het te delen.

Slaapscore van de afgelopen nacht op de Galaxy Watch 4 Classic

Slaapscore van de afgelopen nacht op de Galaxy Watch 4 Classic

Kleurrijk scherm en vlotte bediening

Na het instellen van het horloge wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je het horloge bedient en je kan de bediening ook meteen oefenen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de Galaxy Watch 4 Classic te bedienen: via Bixby voice, de draairing of met handbewegingen. Beweeg je pols bijvoorbeeld tweemaal op en neer om een telefoontje aan te nemen of draai je pols tweemaal als het even niet uitkomt. Je kan ook navigeren tussen de verschillende tegels of een scherm teruggaan door over het scherm te vegen, maar daar vind ik het net iets te klein voor. Ik heb voornamelijk de draairing gebruikt want die werkt erg snel en accuraat. Je gebruikt daarnaast de bovenste knop als starttoets en de onderste als terugknop. Helaas kan je de starttoets niet gebruiken als enter om een apps of functie te starten, daarvoor tik je weer op het scherm. De functies die aan de starttoets en terugknop gekoppeld zijn, kun je in de instellingen aanpassen.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic review: de eerste smartwatch met Wear OS 3

De Galaxy Watch 4 Classic heeft een always-on display, dat wil zeggen dat het scherm altijd aan staat. Dit heb ik overigens al snel uitgeschakeld omdat de accu dan ontzettend snel leeg is, maar daarover later meer. Het scherm gaat in ieder geval snel aan als je je pols optilt en dat is niet bij elk horloge het geval. Je kan ook de draairing draaien om het scherm aan te zetten. Over het scherm ben ik erg tevreden. Het is ontzettend kleurrijk en helder, ook in direct zonlicht. Je kan je hardlooptempo dus nog prima aflezen op het scherm als het zonnig is. Een leuk detail is ook de pictogram van je training die je te zien krijgt als je even naar het startscherm gaat. Als je erop tikt, ga je weer naar de training.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic in het zwart met zwart bandje

Samsung Galaxy Watch 4 Classic in het zwart met zwart bandje

Prestaties en accuduur

De Galaxy Watch 4 draait op de nieuwe Exynos W920. Deze chipset is 20% sneller. De gpu-prestaties zijn ook tot 10 keer verbeterd ten opzichte van de vorige generatie. Scrollen en multitasken gaat daardoor lekker snel en vloeiend.

Samsung schat dat de Galaxy Watch 4 bij regelmatig gebruik 40 uur meegaat. Heb je GPS, automatische activiteiten monitoren en het always-on display ingeschakeld, dan zal je elke 24 uur het horloge moeten opladen. Regelmatig schrok ik 's nachts wakker omdat de smartwatch met een geluid zichzelf uitschakelde. Even 30 minuten aan de lader en je kan gelukkig weer voor 10 uur vooruit met het horloge.

Die 40 uur heb ik geen enkele keer gehaald en dat komt ook omdat ik bijna elke dag sport en het horloge gebruikt heb om dit vast te leggen. Een accuduur van 1,5 tot 2 dagen heb ik doorgaans wel gered en dat is met het always-on display en continue hartslag- en stressmeting ingeschakeld en SpO₂-registratie tijdens slaap uitgeschakeld. Heb je het scherm niet altijd aan staan, dan kan je daar nog een werkdag bij optellen. Best uitzonderlijk voor een Wear OS-horloge, maar nog altijd niets vergeleken bij een niet zo slim sporthorloge zoals mijn Garmin-klokje. De accuduur met deze chipset en Wear OS 3 is in ieder geval verbeterd ten opzicht van oudere Wear OS-horloges zoals de Suunto 7.

Er is ook een spaarstand die goed werkt om de levensduur van de batterij te verlengen zonder al te veel functionaliteit op te offeren. De spaarstand schakelt in ieder geval het always-on display uit, en verder vermindert de functie de helderheid met 10% en zorgt ervoor dat synchronisatie in de achtergrond minder vaak plaatsvindt.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic in het zilver met wit bandje

Samsung Galaxy Watch 4 Classic in het zilver met wit bandje

Externe bluetoothsensoren

Ondersteuning voor externe bluetoothsensoren is er helaas nog niet. Ik gebruik een hartslagband tijdens het hardlopen en die gegevens kun je dus niet in de Samsung Health-app importeren. Je kan dat wel doen met een andere apps zoals Strava of Google Fit, maar de gegevens van de externe sensoren komen niet in de Health-app terecht.

Apps en Wear OS 3

Google en Samsung hebben in mei bekendgemaakt dat ze samen inzetten op een nieuw besturingssysteem voor smartwatches: Wear OS 3. De Galaxy Watch 4-serie draait op One UI Watch dat gebaseerd is op Wear OS 3 en beschikt over een aantal nieuwe mogelijkheden. Zo verschijnen compatibele apps automatisch op je smartwatch zodra je die op je smartphone hebt gedownload. Daarnaast worden je belangrijkste instellingen onmiddellijk gesynchroniseerd met het horloge. Auto Switch zorgt ervoor dat je met je oordopjes direct schakelt tussen je telefoon en horloge.

Gerelateerde artikelen

Wear OS 3 komt ook met een nieuw ontwerp voor Google Play en de Tiles worden opengesteld. Tot voor kort kon namelijk alleen Google of de fabrikant van een smartwatch deze Tiles ontwikkelen, maar met Wear OS 3 kunnen andere ontwikkelaars ook zo'n tegel toevoegen aan hun app. Onder andere de apps van Calm, Sleep Cycle en Flo gaan tegels aanbieden voor Wear OS 3.

Apps op de op de Galaxy Watch 4 Classic

Apps op de op de Galaxy Watch 4 Classic

One UI Watch ondersteunt verder populaire Google-apps zoals Maps en populaire Galaxy-services zoals SmartThings en Bixby. Google Assistent komt op een later moment naar de Galaxy Watch 4. Samsung heeft verder het ingebouwde kompas verbeterd waardoor Google Maps ook beter werkt. Google Maps gaat bijvoorbeeld automatisch op je Watch 4 verder zodra je je telefoon met routebegeleiding in je jaszak stopt.

Let wel, kom je van een Tizen-smartwatch zoals de Galaxy Watch 3, dan kun je de (aangeschafte) wijzerplaten niet zomaar overzetten op de Watch 4. De ontwikkelaar moet eerst zijn apps geschikt maken voor het nieuwe systeem.

Google Maps op de Galaxy Watch 4 Classic

Google Maps op de Galaxy Watch 4 Classic

Muziek luisteren en apps downloaden

Met 16 GB aan geheugen aanwezig op de Galaxy Watch 4, heb je meer dan voldoende ruimte om je favoriete muziek te downloaden en op te slaan zodat je er offline naar kunt luisteren. Het opslaan van muziek doe je via de Galaxy Wearable-app. Je kan ook muziek beluisteren via Spotify (sinds kort ook offline!) of YouTube Music. Hierdoor luister je naar je favoriete muziek tijdens het sporten via een bluetooth-headset.

Daarnaast kan je door de Google Play Store vele apps, games en wijzerplaten downloaden die ook werken met Wear OS. Dat is dan ook meteen het grote voordeel van een Wear OS-horloge. Je kan namelijk de meeste apps die je op je telefoon gebruikt ook op je horloge gebruiken. Google Fit had ik al genoemd, maar ook apps als Google Maps, Google Keep, adidas Running, FotMob, Calm, Strava en Citymapper kan je op een horloge zetten.

Spotify op de Galaxy Watch 4 Classic

Spotify op de Galaxy Watch 4 Classic

Conclusie

Ik heb de Samsung Galaxy Watch 4 Classic met plezier gedragen. Het is namelijk een horloge dat snel en accuraat is qua bediening en een betere accuduur heeft dan de Waer OS-horloges van de afgelopen jaren. Nu Samsung van zijn eigen Tizen afgestapt is, heb je ook toegang tot de vele apps in de Play Store, veel meer dan dat Tizen aanbiedt. Wel komt die overstap nog met een gebrek, apps moeten geüpdatet worden zodat ze werken met het nieuwe Wear OS 3 waar de Galaxy Watch 4 op draait. Dat zal tijd kosten en daardoor is bijvoorbeeld het aanbod aan wijzerplaten voor de Watch 4 nog gering, en de Google Assistent werkt ook nog niet. Appontwikkelaars kunnen overigens een tool hiervoor gebruiken waarmee hun apps makkelijk voor het nieuwe Wear OS geschikt gemaakt kan worden.

De Samsung Galaxy Watch 4 en de Samsung Galaxy Watch 4 Classic kunnen met het nieuwe Wear OS 3 in ieder geval het besturingssysteem weer nieuw leven inblazen, althans als er snel meer van dit soort smartwatches op de markt komen. Alleen van de nieuwe Fossil Gen 6-horloges en Mobvoi's TicWatch Pro 3 GPS, TicWatch Pro 3 cellular, en TicWatch E3 is bekend dat ze een update naar Wear OS 3 krijgen. Ik hoop dus dat er snel meer horloges aangekondigd worden. Hoe dan ook, in deze categorie smartwatches is de Watch 4-serie momenteel in ieder geval het beste dat je kan aanschaffen.

Goede alternatieven zijn de Fitbit Versa 3 en Fitbit Sense die overigens op een eigen platform draaien. De Suunto 7 is een Wear OS-alternatief en de Galaxy Watch 3 een Tizen-alternatief. Zoek je een sporthorloge met minder slimme functies maar die langer meegaat op een acculading? Dan kun je eens een kijkje nemen naar de sporthorloges van Polar en Garmin.

Tegel met dagelijkse activiteiten op de Galaxy Watch 4 Classic

Tegel met dagelijkse activiteiten op de Galaxy Watch 4 Classic

Samsung Galaxy Watch 4 kopen

De Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic zijn beschikbaar in verschillende kleuren: black, silver en pink gold (Galaxy Watch 4) of black en silver (Galaxy Watch 4 Classic).

 • Samsung Galaxy Watch 4 (40mm) kopen - Black, Silver en Pink Gold CoolblueMediaMarkt - 269 euro
 • Samsung Galaxy Watch 4 (44mm) kopen - Black, Silver en Sophisticated Green - Coolblue, MediaMarkt 299 euro
 • Samsung Galaxy Watch 4 Classic (42 mm) kopen - Black en Silver - CoolblueMediaMarkt  - 369 euro
 • Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46 mm) kopen - Black en Silver - CoolblueMediaMarkt - 399 euro
Samsung Galaxy Watch 4
Samsung Galaxy Watch 4
Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4

De Samsung Galaxy Watch 4-serie bestaat uit twee horloges, een reguliere variant en een Classic-uitvoering. De Samsung Galaxy Watch 4 ende Watch 4 Classic beschikken over ontzettend veel tools om je gezondheid te monitoren, en natuurlijk ook om je activiteiten te registreren en te analyseren. De horloges hebben verder een mooi kleurrijk Super AMOLED-scherm, verbeterde accuduur en draaien op het nieuwe Wear OS 3.

Was € 269 nu vanaf € 169,95

Winkelen op:

Samsung Galaxy Watch 4 Classic
Samsung Galaxy Watch 4 Classic
Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

De Samsung Galaxy Watch 4-serie bestaat uit twee horloges, een reguliere variant en een Classic-uitvoering. De Samsung Galaxy Watch 4 ende Watch 4 Classic beschikken over ontzettend veel tools om je gezondheid te monitoren, en natuurlijk ook om je activiteiten te registreren en te analyseren. De horloges hebben verder een mooi kleurrijk Super AMOLED-scherm, verbeterde accuduur en draaien op het nieuwe Wear OS 3.

Was € 399,- nu vanaf € 199,-

Winkelen op:

Gezondheidsoverzicht op de Galaxy Watch 4 Classic

Gezondheidsoverzicht op de Galaxy Watch 4 Classic

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk