Review Sony Xperia Z3 Tablet Compact: kleine krachtpatser

Review Sony Xperia Z3 Tablet Compact: kleine krachtpatser

Tom Enthoven

door Tom Enthoven

Laatst geüpdatet

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Met de Xperia Z3 Tablet Compact bracht Sony haar eerste kleinere tablet uit nadat het Japanse bedrijf eerder al een aantal 10 inch tablets op de markt bracht. De verwachtingen voor de Tablet Compact zijn direct hooggespannen, zeker gezien de moordende concurrentie op het gebied van tablets tussen de 7 en 9 inch. Sony Xperia Z3 Compact front

De Xperia-lijn kennen we zo onderhand wel en heeft een goede naam opgebouwd in de afgelopen jaren. De vraag is dus of Sony die lijn met verve voortzet met de Sony Xperia Z3 Tablet Compact. Op papier moet dit een uitstekende tablet zijn: uitstekende processor, Android 4.4 KitKat aan boord en water- en stofdicht. Wij hebben de Compact uitvoerig getest en daarbij gaan we zoals je weet geen gevaar uit de weg. Niet voor niets werd een deel van deze review in bad (in bad? Ja, in bad) geschreven.

<a target=Sony Xperia Z3 Tablet Compact water proof" width="680" height="382" />

Meer lezen?

Wil je weten of de Sony Xperia Z3 Tablet Compact onze mishandelingen overleefd heeft? Klik dan op onderstaande button om de volledige review te lezen. Er is zelfs een filmpje in bad opgenomen met het toestel. Frontaal naakt niet gegarandeerd.

Volledige review <a href=

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk