OPPO X 2021 hands-on video: zo rol je een telefoon op

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vanochtend kregen we de kans om de concepttelefoon van het moment te bekijken, de OPPO X 2021. Dit is een oprolbare telefoon die je als smartphone en als tablet kunt gebruiken. Androidworld mocht als eerste Nederlandse website deze bijzondere telefoon in de handen houden. In deze hands-on video kun je zien hoe je het scherm van de OPPO X 2021 oprolt en uitrolt.

OPPO X 2021

OPPO heeft in november van 2020 voor het eerst zijn oprolbare telefoon aan de wereld laten zien, de OPPO X 2021. Helaas heeft het bedrijf geen plannen om deze bijzondere telefoon op de markt te brengen voor consumenten, maar de OPPO X 2021 geeft ons wel alvast een kijkje in de toekomst en dat is de toekomst van oprolbare telefoons. Deze categorie is wat ons betreft een welkome aanvulling op de foldables, de vouwbare telefoons die we steeds meer tegenkomen.

Gerelateerde artikelen

De concepttelefoon van OPPO gebruik je als smartphone of als tablet. Met een dubbeltik of een veeg naar boven of naar beneden op de powerknop, schuif je eenvoudig het scherm uit of weer in. De interface van de X 2021 past zich automatisch aan en daarnaast zijn er ook wat handige features zoals splitscreen-weergave voor het tegelijk gebruiken van twee apps op het grote scherm. Meer details over deze concepttelefoon lees je in onze hands-on.

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

OPPO X 2021 hands-on video: zo rol je een telefoon op

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk