Moto G Pro review: voor- en nadelen van de middenklasser met stylus

Moto G Pro review: voor- en nadelen van de middenklasser met stylus

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Moto G Pro met stylus

De Moto G Pro is bestemd voor de mensen die hun creativiteit en productiviteit willen verbeteren door middel van hun telefoon én stylus. De Moto G Pro heeft namelijk zo'n pennetje waarmee je direct foto's kunt bewerken, notities kunt maken, illustraties kan schetsen, tekst kan kopiëren en plakken en zelfs screenshots kan markeren. Met de stylus is het ook mogelijk om een specifiek item te kopiëren en in een nieuwe PowerPoint, e-mail of document te plakken.

Moto G Pro review: voor- en nadelen van de middenklasser met stylus

Om aan de slag te gaan met de stylus, haal je deze gewoon uit de telefoon en begin je te schrijven in de Moto Note-app zonder je telefoon te ontgrendelen. Naast deze handige pen komt de Moto G Pro ook met 4 GB aan werkgeheugen en een stevige 128 GB opslag en een grote 4000 mAh-accu. Daarnaast kan je rekenen op minstens twee jaar regelmatige versie- en beveiligingsupdates dankzij Android One.

Moto G Pro video

Sebastien heeft de Moto G Pro al eventjes mogen testen en in de video hieronder legt hij uit wat je met deze telefoon allemaal kunt doen.

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

> YouTube: Androidworld

> Instagram: androidworldnl

> Facebook: Androidworld

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk