De Manu Kangeroo Stand is de slimme krantenbak van nu

De Manu Kangeroo Stand is de slimme krantenbak van nu

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Manu Kangeroo Stand

Heel vroeger had elke huiskamer een krantenbak of krantenstandaard. Daarin zaten alle kranten en weekbladen opgeborgen zodat je ze makkelijk kan pakken. Deze bak of standaard zien we vrijwel niet meer in de huiskamer terug, terwijl het best een handige opbergmogelijkheid was. Het bedrijf Manu heeft een product in zijn assortiment dat best dicht bij deze krantenbak komt maar dan in een moderne vorm.

Het doel van de producten van Manu is het opbergen en opladen van smartphones, tablets en accessoires. Het bedrijf wil daarbij ook vooral een mooie design-product neerzetten wat kwaliteit uitstraalt. Het heeft immers een vaste plaats in je huiskamer. De Manu Kangeroo Stand is gemaakt van een ijzeren frame bekleed met hoogwaardige stoffen zoals Neoprene, vilt en EVA-schuim.

Manu kangeroo

De achterzijde is van een zachte stof gemaakt en bevat verschillende kleine en grote opbergvakjes waar je van alles in kwijt kan. De voorzijde is voornamelijk van verstevigd neopreen gemaakt. De bovenzijde heeft een aantal opbergvakken met en zonder elastiek waar je wederom van alles in kunt steken. In mijn geval tablets en de afstandbediening van de televisie.

Bovenaanzicht manu Kangeroo

De twee tunnels aan de linker en rechterzijde zijn voor de oplaadkabels die je erdoorheen kan steken. Deze komen in de bak aan de onderzijde terecht waar een USB-blok in ligt waar je 5 apparaten op aan kunt sluiten.

Manu Kangeroo Stand

Gebruik

Ik heb deze Manu Kangeroo een aantal weken naast mijn bank gehad en ben er eigenlijk wel blij mee. Voor mij is het beste punt dat ik mijn smartphone en tablet onder handbereik kan opladen zonder dat de stekkers en kabels overal rondslingeren. Tijdens het laden laat ik hem vaak ook in de Kangeroo zitten en dat geeft ook weer een stukje rust. Daarnaast is de kwaliteit van de producten van Manu ook heel erg hoog. De materialen zijn hoogwaardig en de afwerking is erg mooi.

Manu Kangeroo Stand kopen

De hoger kwaliteit en materialen komt wel terug in de prijs want deze is hoger dan je van andere accessoires gewend bent. De Manu Kangeroo Stand kost namelijk €169, dat is niet niks maar wat mij betreft is hij dat zeker waard. Wil je geen stand dan kun je ook kiezen voor de Manu Kangeroo Couch, deze vouw je om je bank heen en kan zelfs je toestellen draadloos opladen.

Bron: Manu

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk