Exclusief: LG V40 unboxing, 4 toestellen in Europa en wij hebben er één

Exclusief: LG V40 unboxing, 4 toestellen in Europa en wij hebben er één

LG V40 ThinQ

De LG V40 ThinQ is sinds oktober al uit in de Verenigde Staten en Korea, maar over een lancering bij ons was nog niets bekend. De focus van LG ligt dan ook duidelijk in die landen en niet zozeer op de Europese markt. Daar wil LG nu verandering in brengen en gaat zich in de toekomst dan ook meer focussen op Europa.

Een eerste stap in de focus op de Europese markt is het lanceren van de LG V40. Die staat namelijk gepland voor eind januari, begin februari. Leuker nieuws is dat deze al vanaf de lancering erg agressief geprijsd zal staan. We weten nog niet exact wat de prijs zal zijn, maar deze zal zeker onder de prijs van rechtstreekse concurrenten zijn. Aangezien die concurrenten al allemaal op de markt zijn en tegen dan in prijs gedaald, gaan wij er vanuit dat LG daar ook rekening mee zal houden.

Maar 4 reviewtoestellen in Europa

LG heeft voor ons ook een reviewtoestel meegebracht vanuit de Verenigde Staten. Er zijn hier in Europa maar vier reviewtoestellen en Androidworld heeft daar één van weten te bemachtigen! Oké het exemplaar is geïmporteerd vanuit de Verenigde Staten, maar behalve dat we af en toe minder dekking kunnen hebben voor zowel mobiele data als om te bellen - omdat we hier op andere frequenties zitten - zouden er geen verschillen zijn.

Unboxing en review

In bovenstaande video deden we een unboxing van de LG V40. Daar viel vooral op dat de zwarte uitvoering ook een blauwe schijn gaf wanneer we de telefoon kantelden. Uiteraard zijn het de vijf camera’s die de smartphone typeren, drie aan de achterkant en twee aan de voorkant. LG heeft heel wat functies van de LG G7 ook in de V40 gestoken. Zo zien we onder andere de knop aan de linkerzijkant waarmee je de Google Assistent kunt openen, de extreem hoge helderheid-functie is ook weer aanwezig en kon de Quad Dac en Boombox ook niet ontbreken.

We kunnen helaas nog niet teveel zeggen over het toestel, want we hebben hem nog maar net gekregen. Binnenkort volgt uiteraard de review!

Wat wil jij allemaal weten over de LG V40? Laat het ons weten!

Lees meer over:
LG V40

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties