Innr slimme buitenverlichting review: ook een slimme keuze?

Innr slimme buitenverlichting review: ook een slimme keuze?

Slimme verlichting is mooi, maar de kosten lopen al snel hoog op. Het Nederlandse Innr biedt goedkopere lampen aan die je kan verbinden in de Philips Hue-app en met de Hue-bridge. Zijn ze een goed alternatief? Wij gingen de buitenverlichting van Innr testen

Innr slimme buitenverlichting

De zomer is ons land toegekomen en door de hogere temperaturen is het fijn om langer buiten op je terras te blijven zitten. Met wat sfeervolle verlichting wordt dat nog eens zo leuk. Wij konden drie verschillende lampen testen in het aanbod van de buitenverlichting van Innr. Een drietal spotjes, een flexibele LED-strip en drie lichtbollen die je kan ophangen of in een plantenbak plaatst. Ze werken met gekleurd licht en zijn bestandtegen regenval.

Innr-lampen werken met het Zigbee-protocol en dat wil zeggen dat ze compatibel zijn met het ecosysteem van Philips Hue en IKEAT TRÅDFRI. Toch betaal je voor Innr-lampen minder dan voor vergelijkbare producten van Philips Hue. We vergelijken hieronder de prijs van de spotjes en lichtstrips:

- Lees verder onder de prijsvergelijking -

Prijs
Philips Hue Lily buitenspotlamp 319,99 euro (3-pack)
Innr Outdoor Smart Spot Colour 139,99 euro (3-pack)
Philips Hue Lightstrip outdoor (2 meter) 129,99 euro
Innr Outdoor Flex Light Colour (2 meter) 69,99 euro
Philips Hue Lightstrip outdoor (5 meter) 219,99 euro
Innr Outdoor Flex Light Colour (4 meter) 119,99 euro

V.l.n.r.: Innr Outdoor Flex Light Colour en de Innr Outdoor Smart Globe Light Colour

Lees de review

Maar de prijs is slechts één element, want je wil natuurlijk ook weten of het gekleurde licht er ook goed uitziet en of de Innr-lampen ook even betrouwbaar werken als hun concurrenten. Wij hebben de buitenverlichting van Innr beoordeeld op de installatie, de ervaring in de app en de lichteffecten die je kan creëren. Voelen de lampen duurzaam aan of geven ze eerder een goedkope indruk?

Op AW Smart lees je de uitgebreide review van de Innr Outdoor Smart Spot Colour, de Innr Outdoor Flex Light Colour en de Innr Outdoor Smart Globe Light Colour. Zijn ze hun aankoopprijs waard, of kan je beter iets langer sparen en dan meer betalen voor een duurder alternatief?

De populairste artikelen over slimme verlichting
Innr slimme buitenverlichting review: ook een slimme keuze?
Lees meer over:
Smart lampen Philips Hue

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties