Google Nest Cam review: alles wat je wilt weten

Google Nest Cam review: alles wat je wilt weten

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

De Nest Cam (batterij) is Googles eerste camera op batterijen die voor zowel buiten als binnen geschikt is. Onze collega's van AWSmart hebben deze beveiligingscamera onder handen genomen en geven antwoord op de meest gestelde vragen.

Gerelateerde artikelen

Alles over de Nest Cam

Google noemt de camera de Nest Cam (outdoor of indoor, batterij). Deze camera kost 199,99 euro en is een uitbreiding op de Google Nest Cam (indoor, netvoeding) van 99,99 euro die alleen voor gebruik binnenshuis bestemd is. De Nest Cam (batterij) is Googles eerste camera op batterijen voor zowel buiten als binnen, en hij detecteert belangrijke gebeurtenissen die in en rond het huis plaatsvinden. Ook kun je zelf bepaalde zones in beeld aangeven waarover je notificaties wilt ontvangen en zelfs filteren op mensen, huisdieren en voertuigen. In het geval van de Nest Doorbell kun je ook een notificatie krijgen als er een pakketje voor de deur ligt.

Wat is een Google Nest Cam? Waar en hoe kan je de Nest Cam installeren? Wat kost een Nest Aware abonnement? Antwoorden op deze en andere vragen krijg je in dit artikel op AWSmart.

Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)
Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)
Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

Nest Cam (outdoor of indoor, batterij)

De Nest Cam (Nest Cam (outdoor of indoor, batterij) is Googles eerste camera op batterijen voor zowel buiten als binnen, en hij detecteert belangrijke gebeurtenissen die in en rond het huis plaatsvinden. Ook kun je zelf bepaalde zones in beeld aangeven waarover je notificaties wilt ontvangen en zelfs filteren op mensen, huisdieren en voertuigen. In het geval van de Nest Doorbell kun je ook een notificatie krijgen als er een pakketje voor de deur ligt.

199 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk