Gezocht: testers voor nog geheime producten van OPPO

Gezocht: testers voor nog geheime producten van OPPO

Jij bent een gadgetfreak en leest met veel belangstelling alle artikelen op Androidworld. Jij kijkt kritisch naar nieuwe producten en je wil er alles van weten en natuurlijk ook alles over vertellen. Denk je 'Hé, ze hebben het over mij'? Dan hebben we iets leuks voor jou.

OPPO zoekt testers

Natuurlijk ken je OPPO. Dit merk is sinds een aantal jaren actief in Nederland en staat inmiddels op de 3e plek in ons land. OPPO heeft al een aantal slimme producten in de markt gezet waaronder veelzijdge snartphones en toffe IoT-gadgets die zeer positief ontvangen zijn. Ook bij Androidworld hebben we al heel wat van hun producten getest. OPPO besteedt het meeste tijd aan het optimaliseren van gebruikerservaringen en hecht dan ook veel waarde aan directe feedback van zijn gebruikers. Om van de mening en tips van deze gebruikers te leren heeft OPPO ons gevraagd een oproep te plaatsen voor testers.

Welke producten ga je testen?

We kunnen helaas nog niet volledig verklappen welke producten jij als tester onder handen gaat nemen. Waarom niet? Omdat het hoofdproduct nog top secret is, dus je bent de allereerste die deze in handen krijgt! Dat is nog eens gaaf he? We kunnen in ieder geval zeggen dat het om een toffe smartphone gaat. Als tester teken je daarom een NDA. Dat staat voor Non Disclosure Agreement waarin staat dat je niets over de nieuwe producten verklapt tot dat deze zijn aangekondigd door OPPO.

Gezocht: testers voor nog geheime producten van OPPO

Naast de geheime smartphone ga je ook aan de slag met de draadloze OPPO Enco X noise cancelling-oordopjes en OPPO Band-sportwatch. De OPPO Enco X biedt een eersteklas audiokwaliteit en maar liefst tot 25 uur speelduur. De OPPO Band ondersteunt een actieve lifestyle en beschikt over een continue SpO2-monitorfnctie die tijdens het slapen zuurstofsaturatie controleert. Samen met de nog onbekende smartphone vallen alle drie de producten onder OPPO’s smart ecosysteem waardoor ze naadloos en soepel met elkaar samenwerken.

Gezocht: testers voor nog geheime producten van OPPO

Aan welke 'eisen' moet je voldoen

Er is een kleine verlanglijst opgesteld waaraan de testers moeten voldoen. Zo kunnen we de juiste mensen aan de juiste producten verbinden.

  • Je bent 16 jaar of ouder
  • Je hebt tussen 30 augustus en 4 september voldoende tijd om de producten te testen
  • Je houdt van gadgets, mooie foto's en video's schieten en kan daar ook leuk over vertellen
  • Je bent bereid om een NDA te tekenen en je daar ook aan te houden

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel simpel, wanneer jij denkt dat je de juiste persoon bent voor dit testpanel dan vul je het onderstaande formulier in. OPPO zal daarna het testpanel samenstellen en dat panel kiest de testers. Degenen die zijn uitgekozen als tester krijgen tussen 27 en 29 augustus een bericht. Ben je één van de uitverkorenen? Dan ontvang je, nadat je het NDA ondertekend retour hebt gestuurd, het testmateriaal samen met alle instructies. Je hebt tot 4 september de tijd om het producten of de producten te testen en daarover een review te schrijven. Samen met de instructies ontvang je ook wat tips om dit stuk te maken.

Je bevindingen zullen worden gepubliceerd op Androidworld en de platformen van OPPO als echte reviewer. Top toch?!

Disclaimer

Androidworld is gevraagd door OPPO om deze oproep te plaatsen en de resultaten te publiceren op de website. Androidworld ontvangt hiervoor een vergoeding. Zowel OPPO als Androidworld zal op geen enkele wijze invloed uit oefenen op de resultaten van een review. Producten zullen naar het huisadres worden verstuurd en we zullen jullie voorzien van een retourformulier om de producten terug te sturen.

Kun je het formulier niet zien? klik dan hier

Lees meer over:
OPPO Actie AW Beta

Net binnen

Lees meer