De 8 gekste reviews op Androidworld: van slimme stomer tot krantenbak

De 8 gekste reviews op Androidworld: van slimme stomer tot krantenbak

1. Cowboy e-bike

Androidworld schrijft artikelen over alles wat je met een smartphone kan verbinden en dat geldt dus helemaal voor deze Cowboy e-bike, want je kan de motor van deze elektrische fiets enkel met je telefoon activeren. Zit je met een lege accu dan kan je te voet naar huis. Onze tester Sven kwam ook met vuile kleding thuis, omdat deze fiets zonder spatborden komt, en de spatborden die je los erbij kan aanschaffen houden je eveneens niet droog. Dat maakt dat deze Cowboy zeker een plaats verdient in deze lijst.

> Lees hier de review van de Cowboy e-bike

De 8 gekste reviews op Androidworld: van slimme stomer tot krantenbak

2. Celluon PicoBit S

De Cellulon PicoBit S is een compacte beamer die 6,6 centimeter bij 13,7 centimeter meet en daarmee past hij dus in je broekzak. Het apparaat werkt op Android waardoor je apps als Netflix in één klap kan streamen en projecteren op de muur, en de behuizing van het apparaat werkt als een touchpad waarmee je doorheen de menu's kan bedienen. Je hebt dus een volwaardige tv met Android op zak die je ook nog eens via HDMI met andere apparaten verbindt.

> Lees hier de review van de Celluon PicoBit S

De 8 gekste reviews op Androidworld: van slimme stomer tot krantenbak

3. Manu Kangeroo Stand

Als je thuis naar de krantenbak kijkt, dan, denk je vast: "Jongen wat wordt het tijd dat jij mijn telefoon kan opladen." Je kijkt vast net zo vaak op die manier naar je krantenbak als wanneer je naar je staafmixer kijkt en je afvraagt hoe het komt dat die je tanden niet kan poetsen.

> Lees hier de review van de Manu Kangeroo Stand

De 8 gekste reviews op Androidworld: van slimme stomer tot krantenbak

4. Popsockets

Je kent ze vast wel, de popsockets. Mijn collega Claudia kreeg een popsocket cadeau voor haar verjaardag en vervolgens kreeg die een vaste plaats op de achterkant van haar Pixel 2 XL. Het kleine hebbeding zorgde ervoor dat je je telefoon stabieler in de hand houdt tijdens het fotograferen ofg je kan hem rechtop zetten als je een video wil bekijken op YouTube.

> Lees hier de review van de Popsockets

5. Gemini PDA

De PDA of personal Digital Assistant was de voorloper van de slimme telefoon in de jaren 90. Een tijdlang hebben we naast een PDA onze 'domme' feature-telefoons gebruikt tot de we de eerste BlackBerry-toestellen zagen en vervolgens de iPhone en Android-toestellen op de markt kwamen. Vanaf die moment hebben we met zijn alleen afgesproken dat slimme telefoons met touchscreen beter werken dan de oude PDA's en domme telefoons. Alleen dacht het Chinese Gemini daar duidelijk anders over.

> Lees hier de review van de Gemini PDA

6. Mealhero

Onze review van Mealhero vormde een heel avontuur voor tester Jiri. Je kan Mealhero beschouwen als een alternatief voor Hello Fresh, maar dan met een slimme stomer die je met je telefoon bedient en alleen voedsel dat je diepvriezer bewaart. Niet alleen kreeg hij de stomer eerst niet aan de praat omdat de stomer de etiketten van het eten niet wilde scannen, maar hij kreeg ook nog eens kip geserveerd die niet helemaal gaar was. Even later kreeg de stomer een update voor de bereiding van kip.

> Lees hier de review van Mealhero

De 8 gekste reviews op Androidworld: van slimme stomer tot krantenbak

7. Ekster Parliament 2.0

Van een slimme stomer komen we terecht naar deze review van een slimme portemonnee die werkt op zonne-energie. Het grote voordeel is dat je je portemonnee nooit meer kwijt raakt, omdat je hem kan opsporen dankzij de bijhorende app. Je hoeft ook geen batterijtje te vervangen zoals dat wel moet bij bijvoorbeeld een Tile. Is deze Ekster misschien zo gek nog niet?

> Lees hier de review van de Ekster Parliament 2.0

De 8 gekste reviews op Androidworld: van slimme stomer tot krantenbak

8. Aftershokz Aeropex

We krijgen allerlei vormen van hoofdtelefoons en oortjes hier op Androidworld. Sommige hebben noice-cancelling, sommige koptelefoons passen op je oren en anderen gaan over de hele oorschelp. Deze Aftershokz Aeropex is een heel ander niveau, want de zogenaamde 'boneconducting'-technologie zorgt ervoor dat je muziek kan luisteren door de trillingen die worden uitgevoerd op je kaken die in verbinding staan met je gehoor. Die benadering heeft de nodige voordelen en problemen.

> Lees hier de review van de Aftershokz Aeropex

De 8 gekste reviews op Androidworld: van slimme stomer tot krantenbak

Welk product van deze lijst is volgens jou het gekste? Zijn er producten die je zelf bezit en wat zijn jouw bevindingen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Site nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties