Arlo Pro 4 review: draadloze slimme beveiligingscamera

Arlo Pro 4 review: draadloze slimme beveiligingscamera

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

De Arlo Pro 4 is een beveiligingscamera die werkt op een batterij en met een wifiverbinding. Zodoende is de camera eenvoudig te installeren. De camera streamt beelden met een 2K HDR-videoresolutie en kan zelfs indringers wegjagen. Ben je benieuwd hoe de camera dat doet en wat ze nog meer in huis heeft? Lees dan de review.

Gerelateerde artikelen

Arlo Pro 4 review 

De Arlo Pro 4 heeft een gezichtsveld van 160 graden en de beelden worden opgenomen in 2K HDR-videoresolutie. Er is daarnaast 12x zoom zonder kwaliteitsverlies en nachtzicht in kleur. Je activeert de sirene vanuit de Arlo-app of laat de sirene automatisch afgaan wanneer beweging wordt gedetecteerd om indringers weg te jagen. Je jaagt ze ook weg met de ingebouwde spotlight. De Arlo Pro 4 is draadloos en eenvoudig te monteren komt met een accuduur tussen de 3 tot 6 maanden. Er is ook een zonnepaneelaccessoire dat je met de camera kan verbinden voor een langere accuduur.

Wil je weten wat redacteur Sebastien van deze beveiligingscamera vindt? Lees dan de uitgebreide review op AW Smart.

Arlo Pro 4 kopen

De Arlo Pro 4 heeft een adviesprijs van 249,99 en kun je via de winkels hieronder aanschaffen.

Arlo Pro 4
Arlo Pro 4
Arlo Pro 4

Arlo Pro 4

Voor de Arlo Pro 4 heb je geen SmartHub nodig want je maakt verbinding met het 2,4 GHz Wi-Fi-netwerk voor 2x snellere installatie. De camera beeldkwaliteit biedt 12x zoom met 2K HDR-video en een gezichtsveld van 160 graden. Je activeert de sirene vanuit de Arlo-app of laat de sirene automatisch afgaan wanneer beweging wordt gedetecteerd om indringers weg te jagen.

249,99 euro

Winkelen op:

Populairste artikelen over Arlo

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk