Arlo Go 2 review: slimme beveiligingscamera met wifi en 4G

Arlo Go 2 review: slimme beveiligingscamera met wifi en 4G

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Smarthomemerk Arlo heeft in mei van dit jaar een nieuwe beveiligingscamera gelanceerd, de Arlo Go 2. Dit is een buitencamera die verbinding kan maken met wifi, maar er is ook een simkaartslot aanwezig voor 3G- of 4G-verbinding. Ben je benieuwd wat deze camera nog meer in huis heeft?Lees dan de review.

Gerelateerde artikelen

Arlo Go 2 review 

De Arlo Go 2 is bestemd voor mensen die iets willen beveiligen dat bijvoorbeeld net buiten het wifi-bereik valt. Denk aan een vakantiehuis of camper. Je kan namelijk een simkaart met 3G of 4G in deze camera stoppen zodat je ze zelfs zonder wifiverbinding nog kan gebruiken. De Arlo Go 2 kan verder 1080p-kleurenvideo rechtstreeks naar je telefoon streamen, en stuurt ook waarschuwingen naar je smartphone zodat je de ingebouwde alarmsirene kan activeren om indringers af te schrikken.

Gebruikers kunnen ervoor kiezen om rechtstreeks verbinding te maken met wifi voor betrouwbare bescherming thuis, of kunnen een 3G/4G simkaart plaatsen om de camera met het internet te verbinden voor meer afgelegen locaties. Voor huiseigenaren die echt non-stop bescherming willen, kan de camera automatisch overschakelen naar een mobiele verbinding als de wifi wegvalt. Met de 100% draadloze installatie kan de camera in minder dan 5 minuten worden geïnstalleerd. Met een batterij die lang meegaat en op een simkaart werkt, is de Arlo Go 2 perfect om te waken over caravans of campers, auto's, fietsen, boten, boerderijen en nog veel meer.

Arlo over de Go 2

Wil je weten wat deze beveiligingscamera nog meer voor jou kan betekenen? Lees dat de uitgebreide review van redacteur Sebastien op AW Smart.

Arlo Go 2 review: slimme beveiligingscamera met wifi en 4G

Arlo Go 2 kopen

De Arlo Go 2 is vanaf nu te koop. Je camera heeft een adviesprijs van 329,99 euro en is in het wit verkrijgbaar.

Arlo Go 2
Arlo Go 2
Arlo Go 2

Arlo Go 2

Arlo Go 2 is een buitencamera die verbinding kan maken met wifi, maar er is ook een simkaartslot aanwezig voor 3G- of 4G-verbinding. Handig voor als je wifi wel eens wegvalt en je beveiligingscamera echt altijd online moet zijn.

329,99 euro

Winkelen op:

Populairste artikelen over Arlo

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk