Amazon Blink Mini beveiligingscamera: unboxing en eerste indrukken

Amazon Blink Mini beveiligingscamera: unboxing en eerste indrukken

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Blink Mini beveiligingscamera 

De Blink Mini is een compacte beveiligingscamera van Amazon met een adviesprijs van 39,99 euro. Het is een camera voor gebruik binnenshuis, waarmee je in de gaten houden wat je hond aan het doen is en of de kinderen zich wel gedragen, als je niet thuis bent. De camera streamt de beelden in een 1080p-resolutie met maximaal 30fps en kan ook beelden in deze kwaliteit opnemen. 's Avonds springt infraroodondersteuning aan zodat je ook dan goede beelden kunt bekijken.

Het cameraatje is met zijn afmetingen (50x49x36 mm) en gewicht (48 gram) erg compact en is in enkele minuten geïnstalleerd. Je sluit de camera aan, maakt verbinding maken met wifi en voegt de camera toe aan de Blink-app waar je de beelden kunt bekijken.

Amazon Blink Mini beveiligingscamera: unboxing en eerste indrukken

Meldingen op je smartphone

Zodra de camera beweging detecteert, krijgt je een melding op je smartphone. Je kan dan meteen via je smartphone live communiceren met personen en huisdieren in je huis. Daarnaast kun je gebruik maken van zogenaamde gepersonaliseerde bewegingszones.

Hieronder vind je de unboxing van de Blink Mini en onze eerste indrukken van deze compacte beveiligingscamera.

Blink Mini kopen

Amazon biedt de Blink Mini per stuk voor 39,99 euro aan en als bundel voor 74,99 euro. Amazon levert de beveiligingscamera met een gratis proefperiode van het Blink Subscriptions Plan tot 31 maart 2021. Met dit Blink-abonnement kun je video's opnemen en opslaan in de cloud en bekijken in je Blink-app. Als de proefperiode afgelopen is, kun je een abonnement afsluiten voor 3 euro per maand per camera of 10 euro per maand voor een onbeperkt aantal camera's op dezelfde locatie.

Lokale video-opslag is ook mogelijk. Hiervoor kun je de Blink Sync Module 2 aanschaffen. Deze module kost 39,99 euro komt later beschikbaar.

Ben jij geïnteresseerd in deze compacte beveiligingscamera? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Reviews

Dit vind je misschien ook leuk