The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #7 | Russen in je koelkast

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #7 | Russen in je koelkast

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

The Smart Ones is een podcast die voortkomt uit de samenwerking tussen BNR, Androidworld en iCulture en gaat in op de spannende en vooral leuke wereld van de tech. In deze aflevering bespreken we de strategie van smartphonefabrikanten voor wat betreft aankondigingen en nog veel meer!

The Smart Ones

De zevende aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld hebben we het elke week over de leuke wereld van de tech. We hebben een aantal vaste rubrieken zoals het 'nieuws van de week' en 'de review', en daarnaast behandelen we elke week een thema op een diepgaande manier. The Smart Ones gaat niet alleen over smartphones maar zal veel meer onderwerpen behandelen die in de wereld van de tech thuishoren. Heb je suggesties voor ons, laat ze dan achter in de comments.

De hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld).

Maak een gratis account aan voor BLOX en claim direct 10 euro gratis tegoed met vouchercode ANDROIDWORLD.

#7 Russen in je koelkast

De Mediamarkt kwam negatief in het nieuws door ransomware en een echtpaar werd voor 300.000 euro opgelicht door iemand die zich online voordeed als een medewerker van een bank. Zomaar twee nieuwsfeiten die te maken hebben met het hacken van een account of je laptop. In aflevering 7 van The Smart Ones praten we met Dave Maasland van Esset over deze zorgelijke ontwikkelingen. Hoe beveilig je je smartphone, je smartkoelkast en je geautomatiseerde rolgordijnen? En hoe erg is het eigenlijk als er een hacker in je koelkast duikt?

Verder hebben we het over de nieuwe 'Take a Break'-functie van Instagram en een advocaat die een video opgenomen met een Apple-toestel niet wil toelaten als bewijs in een rechtszaak in de Verenigde Staten.

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op 'The Smart Ones'

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX.

 

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk