The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #5 | Release Me

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #5 | Release Me

The Smart Ones is een podcast die voortkomt uit de samenwerking tussen BNR, Androidworld en iCulture en gaat in op de spannende en vooral leuke wereld van de tech. In deze aflevering bespreken we de strategie van smartphonefabrikanten voor wat betreft aankondigingen en nog veel meer!

The Smart Ones

De vijfde aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld hebben we het elke week over de leuke wereld van de tech. We hebben een aantal vaste rubrieken zoals het 'nieuws van de week' en 'de review', en daarnaast behandelen we elke week een thema op een diepgaande manier. The Smart Ones gaat niet alleen over smartphones maar zal veel meer onderwerpen behandelen die in de wereld van de tech thuishoren. Heb je suggesties voor ons, laat ze dan achter in de comments.

De hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld).

Maak een gratis account aan voor BLOX en claim direct 10 euro gratis tegoed met vouchercode ANDROIDWORLD.

#5 Release Me

Onze vrienden van Apple hebben een duidelijke strategie wanneer het gaat om events met nieuwe toestellen. Hoe zit dat eigenlijk met de andere fabrikanten hebben die nog wel een duidelijke strategie voor wat betreft de lancering van hun producten? Zullen de grote events blijven zoals de Unpacked van Samsung?

Verder hebben we het over de Fire TV-sticks van Amazon en natuurlijk de nieuwe Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro. In de review van deze week bespreken we de nieuwe e-readers van Kobo.

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op 'The Smart Ones'

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX.

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #5 | Release Me
 
Lees meer over:
BNR The Smart Ones

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties