The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #16 | CES 2022 Sport en Wearables

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #16 | CES 2022 Sport en Wearables

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

The Smart Ones is een podcast die voortkomt uit de samenwerking tussen BNR, Androidworld en iCulture en gaat in op de spannende en vooral leuke wereld van de tech. We hebben het deze keer weer over de CES. Invaller Rob was er geweest en verteld ons wat er allemaal te zien was.

The Smart Ones

Er staat weer een nieuwe aflevering van de The Smart Ones online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld hebben we het elke week over de leuke wereld van de tech. We hebben een aantal vaste rubrieken zoals het 'nieuws van de week' en 'de review'. Daarnaast behandelen we elke week een thema op een diepgaande manier. The Smart Ones gaat niet alleen over smartphones, maar behandelt veel meer onderwerpen die in de wereld van de tech thuishoren. Heb je suggesties voor ons, laat ze dan achter in de comments.

De hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld). Deze aflevering in het goede gezelschap van Rob Blaauboer omdat Gonny afwezig was.

#16 | CES 2022 Sport en Wearables

De vorige aflevering spraken we al over het voortbestaan van de grote techbeurzen. Kunnen we het beter niet lokaal doen en een gedeelte online? Rob Blaauboer hoopt van niet, want hij is zojuist teruggekomen van de CES in Las Vegas. Hij heeft ontzettend genoten van het feit dat er veel minder bezoekers waren op deze grootste techbeurs ter wereld, vergeleken bij andere jaren. Dat gaf meer ruimte en meer tijd om alles stands te bezoeken. In de podcast vertelt Rob onder andere over de Nederlandse start-ups die aanwezig waren.

Ook was er veel te zien op het gebied van sport, gezondheid en tech. Omdat Rob een fanatieke hardloper is, heeft hij daar veel meer kennis over opgedaan in Las Vegas. Hij praat ons bij over dit interessante gebied binnen de tech.

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op 'The Smart Ones'

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk