The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #15 | CES 2022 haast zonder publiek: Heeft een Techbeurs nog wel zin?

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #15 | CES 2022 haast zonder publiek: Heeft een Techbeurs nog wel zin?

The Smart Ones is een podcast die voortkomt uit de samenwerking tussen BNR, Androidworld en iCulture en gaat in op de spannende en vooral leuke wereld van de tech. We hebben het deze keer over de CES. De eerste beurs van het nieuwe jaar die wederom met weinig tot geen publiek te maken kreeg en afzeggingen van een aantal grote merken. Wij stellen ons de vraag: zijn deze grote beurzen nog wel nodig?

The Smart Ones

Er staat weer een nieuwe aflevering van de The Smart Ones online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld hebben we het elke week over de leuke wereld van de tech. We hebben een aantal vaste rubrieken zoals het 'nieuws van de week' en 'de review'. Daarnaast behandelen we elke week een thema op een diepgaande manier. The Smart Ones gaat niet alleen over smartphones, maar behandelt veel meer onderwerpen die in de wereld van de tech thuishoren. Heb je suggesties voor ons, laat ze dan achter in de comments.

De hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld).

#15 | CES 2022 haast zonder publiek: Heeft een techbeurs nog wel zin?

Er zijn drie grote beurzen waar we als tech-liefhebbers naar uitkijken. MWC in Barcelona, IFA in Berlijn en het jaar begint altijd met CES in Las Vegas. Door de hele coronacrisis moet CES het weer met minder publiek stellen. Ook is er een aantal grote merken dat op het laatste moment te kennen gaf van deelname af te zien.

Veel van de aankondigingen zijn daardoor online gedaan en dat gaat eigenlijk best goed. In de podcast stelt Connor de vraag aan Dim en Gonny of een dergelijk evenement nog wel nodig is. Wanneer we het online afkunnen, waarom zouden we dan drie keer per jaar zo een enorme volksverhuizing laten plaatsvinden?

Daarnaast lopen we allemaal nog even de leukste en meest opvallende aankondigingen door van de afgelopen week op de CES. We hebben het onder andere over Google, een tracker voor je hond, een VR-tracker voor je pols van HTC, draadloos laden van je afstandsbediening, een auto die van kleur kan veranderen en hoe teleporteren steeds dichterbij komt. Beam me Up Scotty!

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op 'The Smart Ones'

Lees meer over:
The Smart Ones

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer