The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #13 | Jaaroverzicht 2021

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #13 | Jaaroverzicht 2021

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

The Smart Ones is een podcast die voortkomt uit de samenwerking tussen BNR, Androidworld en iCulture en gaat in op de spannende en vooral leuke wereld van de tech. In deze aflevering kijken we terug naar het afgelopen jaar.

The Smart Ones

Er staat weer een nieuwe aflevering van de The Smart Ones online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld hebben we het elke week over de leuke wereld van de tech. We hebben een aantal vaste rubrieken zoals het 'nieuws van de week' en 'de review'. Daarnaast behandelen we elke week een thema op een diepgaande manier. The Smart Ones gaat niet alleen over smartphones maar zal veel meer onderwerpen behandelen die in de wereld van de tech thuishoren. Heb je suggesties voor ons, laat ze dan achter in de comments.

De hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld).

Maak een gratis account aan voor BLOX en claim direct 10 euro gratis tegoed met vouchercode ANDROIDWORLD.

#13 | Jaaroverzicht 2021 

Iedereen doet het en wij dus ook: een jaaroverzicht. In deze aflevering van The Smart Ones kijken we terug op het afgelopen jaar in tech. Alle drie laten we weten wat het grootste technieuws was van het afgelopen jaar. Was het de tekorten aan chips voor de smartphones, auto's en vrijwel elke andere gadget? Of het gedoe rondom de techreuzen zoals Google, Facebook en Amazon?

Wat was jouw nieuws van het jaar?

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op 'The Smart Ones'

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX.

 

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk