The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #12 | Hey Siri, wat doe je met mijn data?

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #12 | Hey Siri, wat doe je met mijn data?

The Smart Ones is een podcast die voortkomt uit de samenwerking tussen BNR, Androidworld en iCulture en gaat in op de spannende en vooral leuke wereld van de tech. In deze aflevering bespreken we het werken met Google Assistent en Siri.

The Smart Ones

Er staat weer een nieuwe aflevering van de The Smart Ones online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld hebben we het elke week over de leuke wereld van de tech. We hebben een aantal vaste rubrieken zoals het 'nieuws van de week' en 'de review'. Daarnaast behandelen we elke week een thema op een diepgaande manier. The Smart Ones gaat niet alleen over smartphones maar zal veel meer onderwerpen behandelen die in de wereld van de tech thuishoren. Heb je suggesties voor ons, laat ze dan achter in de comments.

De hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld). In deze aflevering hoor je Benjamin Kuijten omdat Gonny geniet van een lekkere vakantie.

Maak een gratis account aan voor BLOX en claim direct 10 euro gratis tegoed met vouchercode ANDROIDWORLD.

#12 | Hey Siri, wat doe je met mijn data?

Op zowel Android als iOS kun je gebruik maken van een digitale assistent: Google Assistent en Siri. In deze podcast praten over de werking van deze diensten en of ze al aan de beloften voldoen die ooit gedaan zijn. Ook bekijken we hoe het nu precies zit met de privacy. Kunnen deze assistenten ons horen wanneer we dat niet weten? Zijn onze gesprekken te traceren en wat doen ze met de data?

Gebruik jij elke dag een digitale assistent?

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op 'The Smart Ones'

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX.

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #12 | Hey Siri, wat doe je met mijn data?
 
Lees meer over:
The Smart Ones

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties