The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #10 | Lang Leve Twitter, ons favoriete open riool

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #10 | Lang Leve Twitter, ons favoriete open riool

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

The Smart Ones is een podcast die voortkomt uit de samenwerking tussen BNR, Androidworld en iCulture en gaat in op de spannende en vooral leuke wereld van de tech. In deze aflevering bespreken we Twitter, naar aanleiding van het vertrek van Jack Dorsey bij het sociale netwerk!

The Smart Ones

De tiende aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld hebben we het elke week over de leuke wereld van de tech. We hebben een aantal vaste rubrieken zoals het 'nieuws van de week' en 'de review'. Daarnaast behandelen we elke week een thema op een diepgaande manier. The Smart Ones gaat niet alleen over smartphones maar zal veel meer onderwerpen behandelen die in de wereld van de tech thuishoren. Heb je suggesties voor ons, laat ze dan achter in de comments.

De hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld).

Maak een gratis account aan voor BLOX en claim direct 10 euro gratis tegoed met vouchercode ANDROIDWORLD.

#10 | Lang Leve Twitter, ons favoriete open riool

Afgelopen week maakte Jack Dorsey, een van de oprichters en de CEO van Twitter bekend dat hij ermee gaat stoppen. Aanleiding voor The Smart Ones om eens dieper op het nog steeds populaire sociale netwerk in te gaan. Het is lang niet zo groot als Facebook of Instagram, maar het is nog steeds ontzettend relevant voor heel veel mensen.

In de podcast bespreken we het heden en verleden en denken we na over wat Twitter moet doen om de komende jaren meer gebruikers te krijgen en winstgevender te worden.

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op 'The Smart Ones'

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX.

 

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk