The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #8 | De sterfelijkheid van je smartphone

The Smart Ones, podcast van BNR, Androidworld en iCulture #8 | De sterfelijkheid van je smartphone

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

The Smart Ones is een podcast die voortkomt uit de samenwerking tussen BNR, Androidworld en iCulture en gaat in op de spannende en vooral leuke wereld van de tech. In deze aflevering bespreken we de strategie van smartphonefabrikanten voor wat betreft aankondigingen en nog veel meer!

The Smart Ones

De achtste aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld hebben we het elke week over de leuke wereld van de tech. We hebben een aantal vaste rubrieken zoals het 'nieuws van de week' en 'de review'. Daarnaast behandelen we elke week een thema op een diepgaande manier. The Smart Ones gaat niet alleen over smartphones maar zal veel meer onderwerpen behandelen die in de wereld van de tech thuishoren. Heb je suggesties voor ons, laat ze dan achter in de comments.

De hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld).

Maak een gratis account aan voor BLOX en claim direct 10 euro gratis tegoed met vouchercode ANDROIDWORLD.

#8 | De sterfelijkheid van je smartphone

Niets is voor altijd en ook zal je smartphone eens vervangen moeten worden. Wanneer dat is hangt van heel veel factoren af: wellicht wil je elk jaar een nieuwe of krijg je die van je baas? Onderzoek op Androidworld heeft uitgewezen dat velen van ons meer dan drie jaar met hun smartphone doen.

Hoe zit het dan eigenlijk met de hardware, voldoet deze dan nog wel? En dan de updates, niet elke leverancier geeft 3 jaar lang updates op zijn producten. Dit en nog veel meer bespreken we in de achtste aflevering van The Smart Ones!

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op 'The Smart Ones'

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld en wordt mogelijk gemaakt door BLOX.

 

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk