Tech in Five-podcast: in 5 minuten op de hoogte van het technieuws

Tech in Five-podcast: in 5 minuten op de hoogte van het technieuws

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Androidworld heeft een dagelijkse podcast. Met Tech in Five bespreken we gedurende vijf minuten de belangrijkste nieuwsitems van de dag. Je ontdekt in een aflevering de belangrijkste content die normaal op Androidworld verschijnt samen met het breder technieuws.

Tech in Five 

Vijf minuten, zo lang duurt het nu om helemaal mee te zijn met het belangrijkste nieuws in de techwereld. In Tech in Five bespreken we razendsnel, maar toch compleet, de belangrijkste gebeurtenissen bij de Amazons, Googles en Apples van deze wereld. Heeft Samsung een nieuw vouwbare telefoon voorgesteld of komt Microsoft met een belangrijke Windows 11-update? Je hoort het brede technieuws in Tech in Five!

Het duurt maar vijf minuten, en je beluistert de podcast dus makkelijk tijdens het ontbijt, in de auto, de bus of de trein. Tech in Five verschijnt in je favoriete podcast-app. Je kan onze dagelijkse podcast beluisteren in onder meer Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts, Deezer en nog veel andere apps. Luisteren is uiteraard helemaal gratis.

Als je geen aflevering van Tech in Five wil missen, abonneer je dan. We kunnen alvast verklappen dat het de komende dagen nog eens extra voordelig is om aandachtig naar de nieuwsitems van Tech in Five te luisteren.

Gerelateerde artikelen

Tech in Five beluisteren

Afleveringen van Tech in Five verschijnen elke werkdag en meestal tussen 17:00 uur en 18:00 uur. Heb jij al een dagelijkse afspraak met onze podcast? Wanneer luister jij doorgaans naar Tech in Five en heb je nog feedback? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk