Podimo in Nederland, deze populaire podcasts kan je er beluisteren

Podimo in Nederland, deze populaire podcasts kan je er beluisteren

Podimo is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. Podimo is de grootste podcastabonnementsdienst van Europa en je kan er nationale en internationale podcasts en audioboeken beluisteren. Makers van de podcasts en audioboeken worden beloond. In dit artikel vind je de bekende podcasts die vanaf nu exclusief beschikbaar zijn bij Podimo.

Wat is Podimo?

Podimo is de grootste podcastabonnementsdienst van Europa en afkomstig uit Denemarken. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 160 medewerkers en is actief in Denemarken, Spanje, Duitsland, Noorwegen, Nederland en Latijns-Amerika.

Podimo verzamelt de beste nationale en internationale podcasts en audioboeken en beloont de makers ervan. Wie een abonnement heeft, krijgt exclusief toegang tot de populaire Nederlandse podcasts waaronder Man man man, de podcast van onder andere Domien Verschuuren en Zelfspodcast van Sander Schimmelpenninck & Jaap Reesema. POM en Moordcast stappen ook over naar Podimo.

Naast podcasts zijn er ook duizenden audioboeken en populaire internationale content, zoals Moorden in het Noorden, te beluisteren via de app. Ook produceert Podimo eigen podcasts.

Podimo in Nederland, deze populaire podcasts kan je er beluisteren

Waar vind ik Podimo?

De Podimo-app is te downloaden via de Podimo-website of via de knop hieronder. Je kan ook via de Podimo-website podcasts beluisteren. De app is ook beschikbaar in België (Nederlandstalig).

Podimo podcasts en audioboeken
Wat is Podimo? Podimo is de grootste podcastabonnementsdienst van Europa en afkomstig uit Denemarken. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 160 medewerkers en is acti ..

Meer info

Populaire podcasts op Podimo

In Nederland zijn vanaf vandaag de nieuwe afleveringen van onderstaande podcasts exclusief beschikbaar bij Podimo:

Zelfspodcast 

Jeugdvrienden Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck bespreken iedere week hun leven en kijk op de wereld met tal van wekelijkse format-elementen zoals een hopeloos bedrijfsidee.

Zelfspodcast - nieuwe extra show! 

Een diepgaand interview met een deskundige over het thema van de podcast - of iemand die hier persoonlijk mee te maken heeft.

Geuze & Gorgels Grabbelen - nieuwe extra show! 

Monica Geuze en Kaj Gorgels behandelen in hun nieuwe show, afwisselend, een van de volgende onderwerpen: Let's get personal (een deepdive in hun persoonlijke leven), From the old days (herinneringen ophalen), Behind the scenes (hoogtepunten uit hun glamourleven) of Eavesdropping (meeluisteren op persoonlijke dates). De originele show ‘Geuze & Gorgels’ zal nog steeds beschikbaar zijn op de open RSS.

Traanjagers - nieuwe show!

Actrice Anna Drijver en historica Anne-Goaitske Breteler zijn mateloos gefascineerd door de avonturen van walvisjagers. In Traanjagers vertellen de laatst levende getuigen van de Nederlandse walvisvaart over hun avontuurlijke maar ook gevaarlijke expedities. Traanjagers zal exclusief op Podimo beschikbaar zijn, maar ook voor gratis gebruikers van de app.

Moordcast

In deze true crime podcast neemt Dionne Slagter je mee in verschillende mysterieuze moordzaken. Samen met haar broer Henrik als sidekick duiken zij in de waargebeurde misdaadverhalen.

Moorden in het Noorden 

Moorden in het Noorden is een vertaling van de Deense podcast Mord i Nord. In deze podcast wordt een verzameling uiterst grimmige moorden beschreven door schrijver, hoorspel- en podcastmaker Hanneke Hendrix.

De Willem

Wat begon als een wekelijkse update bij het proces tegen Holleeder is de Willem-podcast de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét discussieplatform over true crime in Nederland.

Mr. Big 

Journalist Mark Schrader duikt samen met journalist & podcastmaker Lieke Malcorps in een langlopende en bizarre moordzaak.

Man man man, de podcast 

Bas, Chris en Domien gaan verder met Man man man, de podcast in een licht aangepaste vorm. De mannen zijn in de volgende fase van hun leven gekomen en nemen de luisteraar mee; ze bespreken de week, de vorige week en de volgende. En elkaar.

POM

Een podcast over media, cultuur, technologie en ondernemen. Met Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth.

Marc-Marie & Aaf vinden nog eens iets - nieuwe extra show!

Marc-Marie & Aaf bespreken diverse artikelen over nationaal-, internationaal- of showbizznieuws. Vaak springt het gesprek voortdurend van het ene onderwerp naar het andere, wat resulteert in vele boeiende en persoonlijke anekdotes. De originele show ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ zal nog steeds beschikbaar zijn op de open RSS.

Podimo in Nederland, deze populaire podcasts kan je er beluisteren

Wat kost Podimo?

Je kan Podimo gratis proberen en ook kosteloos opzeggen. Hieronder vind je de abonnementen en de bijbehorende mogelijkheden. Tot en met 31 mei kan je van een proefabonnement van 90 dagen gebruik maken. Daarna duurt het proefabonnement 30 dagen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

  • Wil je een Podimo-abonnement afsluiten? Dat kan je hier doen.  
Premium Premium+
Prijs: €4,99 per maand/ €39,99 per jaar 9,99 per maand/ €79,99 per paar
Gratis proberen 90 dagen 30 dagen
Hoeveel podcasts kun je beluisteren  Onbeperkt toegang tot podcasts Onbeperkt toegang tot podcasts
Hoeveel audioboeken kun je beluisteren Je krijgt elke maand 10 uur om naar boeken te luisteren Luister onbeperkt naar de populairste audioboeken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties