Waarom is het ontwikkelen van een app voor een bank zo moeilijk? (Tech In Five Special)

Waarom is het ontwikkelen van een app voor een bank zo moeilijk? (Tech In Five Special)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Elke werkdag kun je luisteren naar de podcast Tech In Five. Daarin praten we je in vijf minuten bij over het technieuws van die dag zodat je altijd op de hoogte bent. Dit weekend publiceren we de tweede Ti5-special waarin we langer ingaan op een onderwerp of een persoon. In deze podcast spreken we met Martin Marconcini. Hij werkt dagelijks aan de app van ABN AMRO.

Tech In Five Special

APPRIL festival is een drukbezocht festival voor ontwikkelaars van mobiele apps. Dit jaar bezochten we met de mobiele podcaststudio APPRIL om een aantal gesprekken op te nemen met interessante bezoekers van het evenement.

Gerelateerde artikelen

In deze aflevering spreken we met Martin Marconcini. Deze wereldreiziger werkt al twee jaar in Nederland aan de app van de ABN AMRO. Hij vertelt ons onder andere waarom het ontwikkelen van een app voor een bank best moeilijk is.

Tech in Five beluisteren

Afleveringen van Tech in Five verschijnen elke werkdag en meestal tussen 17:00 uur en 18:00 uur. Heb jij al een dagelijkse afspraak met onze podcast? Wanneer luister jij doorgaans naar Tech in Five en heb je nog feedback? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk