Interview met Marc van den Dool van OPPO (Tech In Five Special)

Interview met Marc van den Dool van OPPO (Tech In Five Special)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Elke werkdag kun je luisteren naar de podcast Tech In Five. Daarin praten we je in vijf minuten bij over het technieuws van die dag zodat je altijd op de hoogte bent. Dit weekend publiceren we voor het eerst een Ti5-special waarin we langer ingaan op een onderwerp of een persoon. In deze eerste special hebben we een gesprek met Marc van den Dool, commercieel directeur van OPPO in Nederland.

Tech In Five Special

Soms is het nodig, informatief of gewoon leuk om eens wat dieper in te gaan op een onderwerp of een persoon en dat is precies wat we doen met Tech In Five Special. In deze eerste aflevering hebben we een gesprek met Marc van den Dool, commercieel directeur van OPPO Nederland.

Interview met Marc van den Dool van OPPO (Tech In Five Special)

In vijf jaar tijd is OPPO er in geslaagd om een mooi marktaandeel te verkrijgen op de Nederlandse markt. Met Marc praten we over het merk, de toekomst van de smartphone en nog veel meer.

Tech in Five beluisteren

Afleveringen van Tech in Five verschijnen elke werkdag en meestal tussen 17:00 uur en 18:00 uur. Heb jij al een dagelijkse afspraak met onze podcast? Wanneer luister jij doorgaans naar Tech in Five en heb je nog feedback? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk