Met deze podcasts kun je de Olympische Spelen volgen

Met deze podcasts kun je de Olympische Spelen volgen

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

De Olympische Spelen zijn eindelijk begonnen en daar zijn we blij om. Tijdens het meest belangrijke sportevenement hopen we natuurlijk weer op veel Belgische en Nederlandse successen in de verschillende sporten. Natuurlijk kun je de Olympische Spelen volgen op TV en via internetstreams maar er zijn ook verschillende podcasts die bij kunnen praten over wat er gebeurt is tijden de Spelen. Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet.

Vijf podcasts over de Olympische Spelen

Ti-Ta-Tokio

Deze podcast wordt ge maakt door Hidde van Warmerdam en Thijs Zonneveld die ook een populaire podcast over wielrennen maken. In deze podcast komen verschillende gasten langs zoals Noël van ‘t End en Kiran Badloe. In deze podcast krijgen de sporters veel ruimte geven om hun verhaal te doen. Hierdoor luistert deze podcast erg lekker weg.

Podcast Ti-TA-Tokio

Podcast Ti-TA-Tokio

NOS Olympische Podcast

Vanzelfsprekend zal de NOS overal de Olympische Spelen verslaan en natuurlijk ook via podcasts. De eerste afleveringen werden al in de zomer van 2020 gemaakt, toen de Tokio-spelen eigenlijk zouden plaatsvinden. NOS weet als grote naam in de media ook grote sporters aan zich te verbinden, waaronder Annemiek van Vleuten, Epke Zonderland, Churandy Martina en meer.

Olympische podcast NOS

Olympische podcast NOS

Let’s Go Tokyo

Deze podcast van Radio538 heeft er zin in want deze verschijnt elke dag. In een half uur spreken Jelte van der Goot en Peter Heerschop met allerlei sporters. Daarnaast praten ze niet alleen over de sport en de prestatie maar ook de rol van muziek in hun leven en tijdens de spelen.

Olympische podcast van Radio 538

Olympische podcast van Radio 538

BNR Sportzaken

In deze podcast zul je op een wat serieuzere wijze geïnformeerd wil worden over de Olympische spelen door Ben van der Burg en Thomas Schuurman. Het bijzondere is dat deze podcast meestal over het grotere plaatje gaat en ook vanuit een zakelijke kant bekeken. Dit is heel anders dan wat anderen doen en een zeer frisse wind door alle Tokio-gekte.

BNR Sportzaken

BNR Sportzaken

Radio Tokio

In Radio Tokio spreken de journalisten met sporters en bekenden uit het Noorden van ons land, waaronder Herre Zonderland, Arvin Slagter en Sherida Spitse. Kom jij uit het mooie noorden van Nederland dan zul je er veel in herkennen.

Sport Noord

Sport Noord

Ben je zoek naar een leuke of nieuwe podcast? Kijk dan op TheBestPodcastShows.nl waar je een zo compleet mogelijke verzameling zult vinden van de Nederlandse podcasts. Ze zijn netjes gerangschikt op categorie zodat je op interesse kunt zoeken. Handig!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk