In gesprek met Questlog, de app die je nieuwe plekken laat ontdekken (Tech In Five Special)

In gesprek met Questlog, de app die je nieuwe plekken laat ontdekken (Tech In Five Special)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Elke werkdag kun je luisteren naar de podcast Tech In Five. Daarin praten we je in vijf minuten bij over het technieuws van die dag zodat je altijd op de hoogte bent. In de derde Ti5-special spreken we met Marco Louters van Questlog.

Questlog

Questlog

De app Questlog is op een missie om jou leuke en interessante locaties en ervaringen te laten ontdekken. De app werkt op basis van locatie en hij zal jou waarschuwen ..

Tech In Five Special

APPRIL festival is een drukbezocht festival voor ontwikkelaars van mobiele apps. Dit jaar bezochten we met onze mobiele podcaststudio het APPRIL festival om een aantal gesprekken op te nemen met interessante bezoekers van het evenement.

In deze aflevering spreken we met Marco Louters. Hij gaf een goed lopend bedrijf op omdat hij mogelijkheden zag voor zijn app-idee Questlog. Met deze app wil hij dat iedereen leuke en nieuwe locaties en ervaringen kan ontdekken. Met Marco praten we over zijn idee en hoe hij dit idee aan het realiseren is.

Tech in Five beluisteren

Afleveringen van Tech in Five verschijnen elke werkdag en meestal tussen 17:00 uur en 18:00 uur. Heb jij al een dagelijkse afspraak met onze podcast? Wanneer luister jij doorgaans naar Tech in Five en heb je nog feedback? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk