Hoe werkt refurbished en helpt het tegen het tekort aan chips? Martine van Swappie praat erover in de Tech In Five Special

Hoe werkt refurbished en helpt het tegen het tekort aan chips? Martine van Swappie praat erover in de Tech In Five Special

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Elke werkdag kun je luisteren naar de podcast Tech In Five. Daarin praten we je in vijf minuten bij over het technieuws van die dag, zodat je weer op de hoogte bent. Naast de reguliere podcast maken we regelmatig een special waar we dieper ingaan op een onderwerp, persoon of gebeurtenis. In deze Tech In Five Special praten we over refurbished smartphones.

Gerelateerde artikelen

Tech In Five Special

In de specials van Tech In Five gaan we dieper in op een persoon, onderwerp of gebeurtenis. In deze Tech In Five Special gaan we dieper in op het onderwerp refurbished smartphones. In deze industrie worden gebruikte smartphones opgeknapt en weer te koop aangeboden. We zien dat deze manier van smartphones kopen groeiende is, maar vooral wanneer het gaat om iPhones. Android blijft hierin flink achter. Hoe dit komt, hoe refurbishing precies werkt en welke garanties je krijgt bespreken we met Martine Harteveld Kleuver, country manager bij Swappie.

Tech in Five beluisteren

Afleveringen van Tech in Five verschijnen elke werkdag en meestal tussen 17:00 uur en 18:00 uur. Heb jij al een dagelijkse afspraak met onze podcast? Wanneer luister jij doorgaans naar Tech in Five en heb je nog feedback? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Alles over duurzaamheid

In 2021 stond de themaweek op Androidworld in het teken van duurzaamheid. Je kan hier een overzicht bekijken van alle handige apps, tips en tricks, reviews en vergelijkingen die we in die themaweek hebben besproken.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk