AW Podcast smartphone-fotografie aflevering 6: foto's bewerken

AW Podcast smartphone-fotografie aflevering 6: foto's bewerken

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Met welke telefoons maak je de beste foto's? En wat zijn de handigste bewerkapps voor Android en iOS? Deze en nog vele andere vragen beantwoorden Jelle Passchier en Sebastien Marien van Androidworld in deze podcastreeks samen met smartphone-fotografe Linda Smit (@vlinderlin).

AW Podcast smartphone-fotografie

Vorige week hebben we het uitgebreid gehad over AI en hoe het de smartphone-fotografie in de toekomst nog meer kan veranderen. Dit keer sluiten we af met de de laatste handeling die een goede smartphone-fotografie doet: de nabewerking. Te vaak worden foto's gewoon op sociale media gedropt met een onnatuurlijke filter, terwijl er zoveel meer mogelijk is. Je hoeft hiervoor zelfs niet eens je telefoon te verlaten, want er zijn talloze goede bewerkapps voor Android en iOS.

We richten ons met deze aflevering daarom op deze apps. In de eerste instantie hebben we het over Snapseed. Dat is de favoriete bewerkapp op de Androidworld-redactie, maar ook die van fotografe Linda Smit. We leggen de vele mogelijkheden met Snapseed uit, maar we kijken ook naar collages, Google Foto's en andere nuttige apps.

De AW Podcast smartphone-fotografie is een korte reeks van zes afleveringen. Wie de eerste vijf heeft gemist, kan ze hieronder beluisteren of op YouTube bekijken.

Volg onze AW Podcast smartphone-fotografie

Je kan elke week een nieuwe aflevering van de korte podcastreeks beluisteren via jouw favoriete podcastapp:

Bekijk de video op YouTube

Geef ons een score in je podcastapp en een like op YouTube, want dat helpt ons om te stijgen in de algoritmes. Dankzij jouw steun kunnen we in de toekomst nog meer podcastreeksen brengen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Podcast

Dit vind je misschien ook leuk