AW Hangout 226: Is de OnePlus Watch wel onderscheidend genoeg en alles over LG

In deze aflevering van de AW Hangout bespreken we weer een aantal onderwerpen die op de website aan bod kwamen. Natuurlijk kunnen we niet om LG heen.

AW Hangout 226

OnePlus bracht onlangs zijn allereerste smartwatch uit. Hoe onderscheidend kun je als merk nog zijn met een dergelijk product. Sebastien heeft de bewuste smartwatch in praat ons bij. Onze themaweek stond geheel in het teken van crypto, en deze week was wat ons betreft erg geslaagd. Dim vertelt hoeveel hij heeft verdiend met zijn digitale muntjes.

LG stopt met het produceren en uitbrengen van smartphones en dat is best wel een 'dingetje'. Dit merk draait als sinds de start van Android mee en heeft in deze 10 jaar best leuke producten op de markt gebracht. We spreken over deze belangrijke gebeurtenis in deze podcast.

AW Hangout 226 beluisteren

Je kunt de podcast onder andere via deze apps beluisteren:

Verder kan je ook jouw favoriete app voor podcasts, bijvoorbeeld Google Podcasts, door te zoeken op AW Hangout of Androidworld. Gebruik je geen podcast-app? Dan kun je hem hier direct beluisteren. Wil je hem downloaden om offline te beluisteren? Klik dan hier. Het is ook mogelijk om via Google Zoeken een podcast te beluisteren. Hoe dit werkt, leggen we in dit artikel uit.

Lees meer over:
AW Hangout

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties